Miért nem indul az autóm?

válasza:

válasza:

válasza:A kulcsban lévő immo chiphez nem kell elem, ha ezzel van gond, akkor a műszerfalon megjeleni egy kulcs ikon,mert nem veszi a vezérlő a jelet.
Érdemes volna alaposabban átnézni a motorteret, mert lehet, hogy egy nyest garázdálkodott a vezetékek közt. Szereti szétrágni őket.

válasza:" elfordítom a kulcsot a fordulatszám mutató megemelkedik max 200as fordulatra "
Ez mi?
Csak úgy mutatja a fordulatszámot hogy nem megy a motor?
Furcsa.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Napi használatban van az autóm. Minden nap szépen indult, soha semmi előjel nem volt. Ma is dolgozni mentem, megérkeztem délután haza, kb fél óra múlva akarok indulni és semmi. Elfordítom a kulcsot kivillan minden ami kell, búg a szivattyú, izzít majd...
vagy is nehezen sokadjára Pedig már cseréltem gyertyát+kábeleket, akumlátort, olajat+szűrőt.
Hengerfej tömítés, valamint vezérléscsere történt nála, ezt követően nem indul el. Gyújtásra reagál, majd amikor tovább fordítom a kulcsot, olyan hangot ad ki, mintha elmenne az áram, az autó nem indul és nem is pörget, a műszerfal Economy módot mutat. Azóta lett...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!