Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul az autóm?

Miért nem indul az autóm?

Figyelt kérdés
Škoda Fabia első generációs kombi 1.4 benzin. Ráadom a gyújtást a benzin szivattyú búg ahogy kell. Majd elfordítom a kulcsot a fordulatszám mutató megemelkedik max 200as fordulatra az indító teker de a motor nem indul be.
dec. 8. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
önindító
dec. 8. 21:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Én az imobilizére tippeltem
dec. 8. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Betolásra beindul? Hidegindító sprével?
dec. 8. 21:53
 4/11 Mad Max2 ***** válasza:
a benzinszivattyú kipurcant, vagy csak a reléje
dec. 8. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Panel előtt sajnos nem volt rá mód tologatni. Éjszakára feltettem tölteni az aksit mert már lassan tekert az indító, holnap pedig megpróbálok elemet szeretni a kulcsokba.
dec. 8. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

A kulcsban lévő immo chiphez nem kell elem, ha ezzel van gond, akkor a műszerfalon megjeleni egy kulcs ikon,mert nem veszi a vezérlő a jelet.

Érdemes volna alaposabban átnézni a motorteret, mert lehet, hogy egy nyest garázdálkodott a vezetékek közt. Szereti szétrágni őket.

dec. 8. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

" elfordítom a kulcsot a fordulatszám mutató megemelkedik max 200as fordulatra "

Ez mi?

Csak úgy mutatja a fordulatszámot hogy nem megy a motor?

Furcsa.

dec. 9. 05:38
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem benzinpumpa. Ha immobilizer lenne alapból tiltaná az indítást.
dec. 9. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha elég ideig tekertetted már, akkor jó eséllyel generált ez hibakódot. Ki kellene olvasni belőle. Több minden is okozhatja.
dec. 9. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Szikra van?
dec. 9. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem indul az autóm?

Sziasztok. Napi használatban van az autóm. Minden nap szépen indult, soha semmi előjel nem volt. Ma is dolgozni mentem, megérkeztem délután haza, kb fél óra múlva akarok indulni és semmi. Elfordítom a kulcsot kivillan minden ami kell, búg a szivattyú, izzít majd...

Szép napot. Miért nem indul reggel hidegen az autóm?

vagy is nehezen sokadjára Pedig már cseréltem gyertyát+kábeleket, akumlátort, olajat+szűrőt.

Van egy 2003-as évjáratú Citroen C2 1.1-es benzines autóm, de nem indul. Mi a baja?

Hengerfej tömítés, valamint vezérléscsere történt nála, ezt követően nem indul el. Gyújtásra reagál, majd amikor tovább fordítom a kulcsot, olyan hangot ad ki, mintha elmenne az áram, az autó nem indul és nem is pörget, a műszerfal Economy módot mutat. Azóta lett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!