Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki? Van egy 2002-es 1.0...

Valaki? Van egy 2002-es 1.0 suzuki Swiftem, és hidegen csak gázzal indul, melegen meg ingadozik az alapjárat, és néha még is áll, és nem indul vissza. Ki lett rajta cserélve a porlasztó, injektor, benzincső, benzinszűrő

Figyelt kérdés

jan. 12. 20:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Benzinszivattyú, gyújtás elosztó, gyertya, indítókábel, szelep karter gáz, ékszíj, hőfokgomba és még mindig nem jó. Mi baja lehet?
jan. 12. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Ha ingadozik az alapjárat, fals levegő miatt korrigál a motorvezérlő.

Szívócső tömítés, meg a környéke.

De azért célszerű egy hengerenkénti kompressziót is mérni.

jan. 13. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg alapjárati léptetőmotor.
jan. 13. 05:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem-e lehet az O gyűrűvel baj az injektor?
jan. 13. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

15 éves benzinszűrő mindenképp cserés?

Alul van, kicsit nehéz cserélni.

Ford focus mk2 1,6 benzin, 115LE van benne benzinszűrő?

Ha igen hol? És hol van az üzemanyagszivattyú? Az ülés alatt, vagy az üzemanyagtartáj alatt?

Hol találom a benzinszűrőt Seat Ibiza 6k2 1.4 16v 75hp?

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy hol a nagymamám térdkalácsába találom a benzin szűrőt ennél a típusnál: Autó: Seat Ibiza Évjárat: 2000 Motor: 1.4 16v 55kw(75hp) Jobb oldalon a hátsó kerék előtt a küszübb mögött futnak a benzin csöveg és a tartájhoz mennek...

Hogyan kell kitisztítani a fűkasza tankját?

Olvastam az útmutatóban hogy a fűkasza (Stihl) tankját érdemes időnként kitisztítani és a tankban lévő szűrőt is cserélni. Tudna valaki segíteni ebben hogy ezt milyen módon kell tenni, mert az útmutatóban nem részletezték.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!