Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kopnak kifelé most már a...

Kopnak kifelé most már a bontóba való (koruk és buherálás miatti) bmw-k? Gyakrabban látom hogy most már a Mercedesekkel próbálkoznak, azokat kotorják elő.

Figyelt kérdés

Itt a lakóhelyemen valakinek egy ezüst v6-os van, még nekem is tetszik a hangja, megjelenése, és mindig jön megy vele, mellé van neki egy másik típusa is az benzines, lehet tartalékba :D

Ezek is úgy összevannak dobálva mint a bmw-k? Ha megy akkor nagyon, ha nem akkor meg reggeltől estig el lehet alatta bújkálni fejlámpával?

Nekem csak egy Civic-em van, nem ismerem a prémium autók nyűgjeit, de nem is akarom soha megtapasztalni, elég nekem motorozni.

jan. 29. 17:31
 1/7 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Amennyiért ma dolgoznak a kőművesek meg a burkolók kötve hiszem, hogy nagyon bontóba kéne adni az autóikat.
jan. 29. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Jelenleg az E36-ok, E39-ek kopnak ki az utakról tömegesen.

Felkészül az E46.

jan. 29. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy full hülyeség a kérdés. A boyracereknél a huszonéves bmw-k továbbra is népszerűek, kb. ugyanannyira, mint a mercik.
jan. 29. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Szerencsére ezeknek a tákolt öreg szaroknak a sorsát, elintézik a profi képzett sofőrjeik, és lehet így folytatja ott ahol elkezdte, mert normális építést csak jómódú, tehetős embereknél lát az ember.

jan. 29. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem kopnak,2 veterán BMW-m van.
jan. 29. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

#2 nem kikopnak, átalakulnak.

A drifterek lassan felszippantották az összes E36-E46 bódét :)

jan. 29. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Lát körforgalmat esőbe, hóba? Mert egy-két gyakorló errefelé olyan magabiztos magában hogy kérdés mikor kell tűzoltót hívni ha belecsúszik a vízelvezetőbe.
jan. 29. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehetne megoldani hogy egy 4.4.2-es ANDROIDON rá lehessen tenni/buherálni A CARDBOARD alkalmazást úgy hogy működjön is?

A egy hónapja rendeltem egy cardboardot és a minap meg is érkezett de az eszközöm (ALCATEL OneTouch C7) nem kompatiblis az alkalmazással sem. Android 4.4.2-es Jelly Bean rendszer fut rajta.Az lenne a kérdésem hogy nem-e lehetne megoldani hogy esetleg működjön vagy ne is vesződjek vel.

Van nekem egy LG L60 X145 telefonom, ami buherálás következtében( rootolás, új ROM telepítés), mondjuk úgy, hogy meghalt. Szerintetek PC-vel meg...

Kérlek segítsetek mert nagyon szerettem azt a telót( tudom hogy nem a legjobb telefon, de én szerettem)

Autószerelői végzéssél én otthon tudok normálisan autót kicsit buherálni?

Ha magamnak szeretnék egy autóból egy jóval erősebbet össze hozni ahoz elég egy autószerelői végzettség?

Farming simulator 2013-ban, hogy tudom némi buherálással megnövelni a terméshozamot?

Mármint átirni a játékba valamit mert hallottam olyat hogy lehet csak nem tudom hogyan

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!