Kopnak kifelé most már a bontóba való (koruk és buherálás miatti) bmw-k? Gyakrabban látom hogy most már a Mercedesekkel próbálkoznak, azokat kotorják elő.
Itt a lakóhelyemen valakinek egy ezüst v6-os van, még nekem is tetszik a hangja, megjelenése, és mindig jön megy vele, mellé van neki egy másik típusa is az benzines, lehet tartalékba :D
Ezek is úgy összevannak dobálva mint a bmw-k? Ha megy akkor nagyon, ha nem akkor meg reggeltől estig el lehet alatta bújkálni fejlámpával?
Nekem csak egy Civic-em van, nem ismerem a prémium autók nyűgjeit, de nem is akarom soha megtapasztalni, elég nekem motorozni.

válasza:

válasza:Jelenleg az E36-ok, E39-ek kopnak ki az utakról tömegesen.
Felkészül az E46.

válasza:#3
Szerencsére ezeknek a tákolt öreg szaroknak a sorsát, elintézik a profi képzett sofőrjeik, és lehet így folytatja ott ahol elkezdte, mert normális építést csak jómódú, tehetős embereknél lát az ember.

válasza:#2 nem kikopnak, átalakulnak.
A drifterek lassan felszippantották az összes E36-E46 bódét :)
Kapcsolódó kérdések:
A egy hónapja rendeltem egy cardboardot és a minap meg is érkezett de az eszközöm (ALCATEL OneTouch C7) nem kompatiblis az alkalmazással sem. Android 4.4.2-es Jelly Bean rendszer fut rajta.Az lenne a kérdésem hogy nem-e lehetne megoldani hogy esetleg működjön vagy ne is vesződjek vel.
Kérlek segítsetek mert nagyon szerettem azt a telót( tudom hogy nem a legjobb telefon, de én szerettem)
Ha magamnak szeretnék egy autóból egy jóval erősebbet össze hozni ahoz elég egy autószerelői végzettség?
Mármint átirni a játékba valamit mert hallottam olyat hogy lehet csak nem tudom hogyan
Használtan vettem a gépet,5 éve egy kereskedésben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!