Passat 1.9 tdi fogyasztás?
Kinek mennyit fogyaszt városban?
Az internet 8,0-at ír de nem igazán hiszem el.
Illetve van-e valaki aki esetleg fogyasztásra meg iratta a sajátját és úgy hogany szuperál ?

válasza:

válasza:Függ, hogy hogy vezeted, ha hagyod kigurulni meg nem gyorsítasz nagyokat simán kijön 6 körül mondjuk fele órszágút fele városban.
Nekem 5.6 volt az átlagom 20 ezer + kilométeren, úgy hogy házfelújítás volt közben amikor sokszor utánfutóztam. 2000-es évjárat volt 116 lóval.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most vettem meg életem 2. autóját, és 1. dízelét. Az első egy szívó benzin 1.6 volt, és nekem teljesen idegen a dízel. Az érdekelne hogy városban, illetve pályán mi az a sebességtartomány a 6 sebességes öszkerékkel amivel a lehető legjobb fogyasztást tudom elérni? Még...
Kinek hogy vált be ez a motoros passat (EZ motorkód 75le, és karburátoros)Fogyasztás?stb..
Országúton, autópályán teljesen korrekt 6-7 liter között, viszont városban megeszik 10-11 litert. Ez csak szerintem sok? Oké, hogy másfél tonna, de ennyit az 1.6-os szívó eszik, nem egy 1.9 TDI. Mi lehet az oka?
Vásároltam egy b5.5ös vw-t, az órasor LCD kijelzőjének alsó felén azonban nem mutatja sem a fogyasztást, sem a hőmérsékletet. A felső része viszont működik, nyitott ajtót illetve visszajelző ikonokat mutatja. Az ablaktörlő karon nincs oldalt fedélzeti komputernek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!