Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hűttőfolyadék fogyás?

Hűttőfolyadék fogyás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy három és fél éves hyundai i30 1.5 szívóbenzines autóm. 1 év kb 10-11 000 km után a hűttőfolyadék a max jeltől kb a tartály feléig csökken. Ez mennyire normális? Van valakinek tapasztalat ezzel a jelenséggel?

febr. 4. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyin nem kell görcsölni.
febr. 4. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó, de attól megállni nem fog alattad a kocsi, ha valahol valamelyik bilincsnél, illesztésnél egy kis pára eltávozik. Nekem rátölteni a hűtőfolyadékra az életben nem kellett még. Kivéve ha cserélve volt, meg amíg ki nem légtelenedik a levegő helyét ki kell valamivel tölteni.

De ilyen minimális szivárgást megtalálni sem egyszerű, mert nem olyan szintű, hogy tócsa lesz a kicsi alatt.

febr. 4. 18:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Rátölteni nekem sem kellett még, csak fura hogy ennyi eltűnik. Van egy másik autónk is. Az egy hyundai i20, abba egyaltalan nem tűnik el. De ott a szelep fedélen van egy pára visszavezető. Ezen az új i30-on nincs ilyen. A szelepfedél alatt vagy egy lyuk, már gyárilag. Arra gondoltam hogy nem-e ott párologhat el..
febr. 4. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
A szelepfedél alá hogy kerülne a hűtőfolyadék párája?
febr. 4. 21:43
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen normális a hőmérséklet változásával.
febr. 4. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
valaki kibírta röhögés nélkül a kérdés elolvasását?
febr. 4. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
febr. 5. 01:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cikket! Sokat olvasgattam, de ezt a cikket nem láttam. Én is meg fogom mutatni egy márkaszerviznek.. sajnos más lehetőségem nincs, mivel az autó még garianciális..De tartok tőle hogy hasonló lesz a helyzet mind a cikkben említett i30 tulajnak. A márka szervizek szeretnem "kibújni" a felelőség alól.. tapasztaltam sajnos.
febr. 5. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi víz ennyi futásidő alatt simán átdiffundál a gumicsöves összeköttetéseken - tehát ezen ne parázz!
febr. 5. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha a szelepfedél alatt hűtővíz van, az régen rossz...
febr. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!