Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan élted meg anno dízel...

Hogyan élted meg anno dízel botrányt? Hány éves voltál akkor?

Figyelt kérdés
Hogyan értesültél róla? Érintett volt-e az autód? Megváltozott-e az autókban vagy VW konszerben vetett hited?

febr. 6. 10:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%

Éppen flottásként dolgoztam egy nagy cégnél és rengeteg ilyen TDI volt, semmiben nem befolyásolt, mindennap több ilyet autót vezettem és vittem/hoztam szervizbe, végtelenül megbízható, kellemes motorok, fogok venni ilyennel autót a közeljövőben.

Hülye szabályokra, csalással reagáltak, nem szép dolog, de a tervezett elromlás sem szép dolog, amikor a mosógép tönkremegy az 50ezredik indítás után vagy a garázskapu a 10ezredik nyitás után szoftveres programozás útján, ilyen randa világot élünk.

febr. 6. 10:55
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Szörnyű időszak volt, akkor dobott a csajom. :)
febr. 6. 11:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem érintett egyáltalán, mindig is benzines autóm volt és egyik sem VW.
febr. 6. 12:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

2015-ben 32 éves voltam. Nem tudom ez miért érdekes...

Dízel autóm volt, de sosem volt VW konszernes autóm. Most is egy újonnan rendelt Euro6-os dízelem van. Semmilyen szinten nem érintett a dolog személy szerint.

febr. 6. 12:24
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
2 éves , állandóan bepisáltam .
febr. 6. 14:51
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

33 éves voltam akkor. Nagyon elszomorított, hogy észrevétlenül (???) tönkretesznek embereket így, de nem lepett meg.

Amióta a CR-rendszer megjelent (kb. 1997-1998) másabb, különösebbnek éreztem folyamatosan a kipufogó dízeleket, e mellett egy ismerősömnek folyamatosan rsszabbodott a tüdeje.

Tehát érződött valami a levegőben évek óta.

A neten keresztül értesültem róla, nem volt érintett autónk, nem változott meg a hozzáállás (VW konszern autója van ismerősnek, de egy másik bajos verzió: TSI-motoros), illetve annyiban, hogy igaz, hogy 2004-ig nagyon érdekeltek az autók-, a technológiák, utána ez elkezdett lanyhulni, majd 2012 óta nem érdekel nagyon a téma, csak immel-ámmal, bár ez lehet az elektromos autók elterjedése miatt is.

febr. 6. 15:49
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
a dizelbotrány egy kamuból indult.
febr. 6. 16:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
#5, tehát jelenleg saját bevallásod szerint 13 éves vagy... Az oldalon a regisztrációnak nincs alsó korhatára, amit elvileg elfogadát?
febr. 6. 17:19
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon érdekelt.

Egyetemista voltam, szívtam a vizsgákkal és a csajom visszament az exéhez.

Bkv bérletre is alig volt pénzem, nemhogy autóra.

febr. 6. 18:09
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagmagyar és a környezetvédelem halmazoknak nincs közös metszése.
febr. 6. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!