Szól valami manapság egy kompresszoros Mercedes mellett?
Szeretem a régebbi autókat (20 év körülieket) és leginkább egy ilyet is szeretnék vásárolni. A W211-es E osztályokért vagyok oda, valamiért engem azok az autók nagyon megfogtak így aztán olyat szeretnék venni, drágábban egy megkímélt állapotút.
Az, hogy dízel, vagy benzin nem döntöttem még el, azt tudom, hogy az 1.8 benzines, kompresszoros motor jóval többet fogyaszt, mint egy E220 CDI például. Akkor valami jó tulajdonsága van, ami esetleg a mérleg nyelvét felé és nem a dízel felé billenti?

válasza:

válasza:Bár ezek a régebbi mercik, kétségtelenül többet tudtak a korabeli autók legtöbbjéhez képest, persze eleve egy magasabb kategóriát képviseltek. Na és itt jön de! Hogy aki majmot vesz vegyen banánt is...
Szóval legyen della dögivel, idegrendszer meg egy jó szaki.
Ezt tökéletesen példázza akár az alábbi videó is(Igen ez egy másik típus de a lényeg így is átjön).
www.youtube.com/watch?v=mFiUyK7r8Ec
"6 millió forint után sincs még vége – Mercedes-Benz W210 E320 CDI – 2000 – MűhelyPRN 337."

válasza:Köszönöm a válaszokat!
Mint írtam is nem a kínálat aljáról, de még csak nem is Magyarországról tervezek venni. #2 Értem én, hogy másik típus, de pont ez a lényeg, hogy irreleváns az én esetemben, mert korábbi széria. A W210-es egy köztudottan nem jól sikerült autó, míg a W211-es, pláne a faceliftes meg már igen. De attól függetlenül igaz, hogy minél nagyobb az adott motor az autóban annál kényesebb, nyűgösebb. 2005 utáni rozsdás E osztályt pedig gyakorlatilag én még nem láttam, ha ép a karosszériája és nem volt törve vagy iszonyat mostohán tartva.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!