Opel astra H 1.8 140le motor olaj csipegeti/eszi?

válasza:

válasza:Régi ostoba berögződés ez, hogy az Ecotec eszi az olajat. Az első generációs Ecotecre volt igaz, a G Astra első pár évében, de a végén már azok is megkapták az újakat, a H-ban pedig már csak azok voltak, a régiek nem. Az újabb verziónak egyáltalán nem típusbetegsége az olajfogyasztás, ha mégis eszi, akkor az jelentősebb, kritikusabb motorikus hibát előjelez.
Hogy a kereskedő beszél belőle és előre védekezni próbál, vagy pedig tényleg hülye az autókhoz és azt hiszi ezeknél és "normális", azt nem tudom. De ha nekem ilyet mond egy eladó, tuti hogy azonnal ott hagyom. Teljesen mindegy hogy milyen okból magyarázkodik olajfogyasztással kapcsolatban, az olajfogyasztás az olajfogyasztás, minden esetben rossz, nem lehet kimagyarázni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sajnos ilyenek az ecotec motorok.
Sűrűn kell az olajszintet nezni
Rizikós, de ha ezrenként egy deci, az belefér.
160 ezerrel vettem egy 2004-es G Astra 1.4 16 V-t, 600 ezernél adtam el, végig így csipegetett. Másik, 1.6 Ecotecből (2007)egy gramm nem fogy.

válasza:

válasza:

válasza:2, az autókhoz aki hülye, az te vagy, kismillió szakszerviz volt ráállva ezekre az ecotec szarokra gyűrűcserére.
Gyenge előfeszítés, könnyebb mechanika, ócska anyagminőség.
Nem jött be a technika.
Fogyasztásra mentek rá, azt hozta is, olajjal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!