Mi a véleményetek Opel Zafira Tourerb1.4 T Drive 2017-es autóról? Megbízható, jó a motor?

válasza:

válasza:

válasza:Ez így egy kalap sz.r.
Pont ilyet vett a sógor újonnan és egy fél évre rá el is adta.
AZt mondta hogy ez nem autó.

válasza:

válasza:

válasza:Abba az autóba édes kevés az a motor.
B Merivánk van a 120 lovas 1.4 turbóval, ahhoz pont elég kb., bár ez is nehéz, mint a sár.
1.4 turbóból sem mindegy, hogy melyik, a miénk szívócső befecskendezéses, így kevésbé kényes. Nyilván egy régi szívó benzinhez képest a fenntartása többszöröse.
Kapcsolódó kérdések:
Célom az alacsony fenntartás, a megbizhatóság, az alacsony üzemanyagfogyasztás ,mivel a munkahelyem 100 km er re van.
Az 1.7 dízellel is szemezgetek, de azok elég sokat futottak már, de amúgy milyen motor?Arra is kíváncsi lennék.
Hallotam róla jót is rosszat is. Jó:tágas,kényelmes,nagy pakolási lehetőség. Viszont a rossz az hogy adagoló betegége szokott lenni. Leginkább olyan személy válaszára lennék kíváncsi akinek van vagy az ismeretségi körében van. Válaszokat előre is köszi. És várom a...
Lenne lehetőségem vásárolni egy ilyen autót ismerőstől, akiről tudom hogy karban tartotta, 500e forintért adná.
Megbízható? Hibák? Fogyasztás? Tudom, sokat fogyaszt vegyek dizelt, de érdekel olyan vélemény akinek ilyen van!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!