Ha egy dízel autón “mindent” kicseréltek, felújítottak, de előtte ment 300 kilométert, mit jelent?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy régi, előkamrás, szívódízelről van szó. Mostani dízellel tankolva, nem a 30 éves tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Érdekelne, hogy mostanában mennyi benzinnel indul kellően jól egy ilyen motor. Tehát hogy pl. 1,5%, vagy 5%, vagy valami hasonló. A régi adatok...
Kinek mennyit fogyaszt városban? Az internet 8,0-at ír de nem igazán hiszem el. Illetve van-e valaki aki esetleg fogyasztásra meg iratta a sajátját és úgy hogany szuperál ?
Szeretem a régebbi autókat (20 év körülieket) és leginkább egy ilyet is szeretnék vásárolni. A W211-es E osztályokért vagyok oda, valamiért engem azok az autók nagyon megfogtak így aztán olyat szeretnék venni, drágábban egy megkímélt állapotút. Az, hogy dízel, vagy...
Hogyan értesültél róla? Érintett volt-e az autód? Megváltozott-e az autókban vagy VW konszerben vetett hited?
Ha igen mennyit? Mi számít olyan fordulatnak induláskor ami már égeti a kuplungot és nem tesz jót a kettöstömegűnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!