Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy dízel autón “mindent”...

Ha egy dízel autón “mindent” kicseréltek, felújítottak, de előtte ment 300 kilométert, mit jelent?

Figyelt kérdés

febr. 28. 05:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mutassák a listát
febr. 28. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus sunyi nepper szöveg. 100%, hogy nem cseréltek ki mindent. Én biztos, hogy nem venném meg ilyen eladótól aki ilyesmikkel ködösít.
febr. 28. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen mindent kicseréltek elég kamu, jobb esetben jelent egy nagyszervizt, olaj, szűrök, gyertyák (ha van) meg vezétlést.
márc. 1. 08:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Valahol már hallottam ezt a dumát. Ami túl szép lenne ha igaz lenne, az 1000 esetből 2000-szer pöcsös menyasszony
márc. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi benzint érdemes télen tölteni dízel autóba?

Egy régi, előkamrás, szívódízelről van szó. Mostani dízellel tankolva, nem a 30 éves tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Érdekelne, hogy mostanában mennyi benzinnel indul kellően jól egy ilyen motor. Tehát hogy pl. 1,5%, vagy 5%, vagy valami hasonló. A régi adatok...

Passat 1.9 tdi fogyasztás?

Kinek mennyit fogyaszt városban? Az internet 8,0-at ír de nem igazán hiszem el. Illetve van-e valaki aki esetleg fogyasztásra meg iratta a sajátját és úgy hogany szuperál ?

Szól valami manapság egy kompresszoros Mercedes mellett?

Szeretem a régebbi autókat (20 év körülieket) és leginkább egy ilyet is szeretnék vásárolni. A W211-es E osztályokért vagyok oda, valamiért engem azok az autók nagyon megfogtak így aztán olyat szeretnék venni, drágábban egy megkímélt állapotút. Az, hogy dízel, vagy...

Hogyan élted meg anno dízel botrányt? Hány éves voltál akkor?

Hogyan értesültél róla? Érintett volt-e az autód? Megváltozott-e az autókban vagy VW konszerben vetett hited?

Ti hogy indultok dízel autóval? Adtok neki gázt a fogásponton?

Ha igen mennyit? Mi számít olyan fordulatnak induláskor ami már égeti a kuplungot és nem tesz jót a kettöstömegűnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!