Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyedüli akadály egy motor/rob...

Egyedüli akadály egy motor/robogó vétel kapcsán annak a tárolása?

Figyelt kérdés

Minden adott: hozzávaló jogosítvány kategória, pénz amit rááldoznék, egyetlen bökkenője a dolognak hogy egy panellakás 5. emeletén lakom egy lakótelep közepén.

Utcán tartsam? Vigyem el kilométerekkel odébb egy garázsba ami kitudja mennyibe kerülne havonta?

Mi lenne a legjobb mód rá, ki hogy oldotta meg ezt? Kizártnak tartom, hogy csak családi házas emberek motoroznak az országban akiknek ott a kert/udvar mint magán tárolási terület.

márc. 6. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
En az utcän parkolom, lezärva, ponyvagaräzsban. Evek ota...
márc. 7. 05:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Úgy oldja meg mindenki ahogy neki a legjobb.
márc. 7. 06:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is panelben lakom.

Van autóm,motorom,biciklim.

Az autót lelkiismeret furdalás nélkül tartom az utcán.

Bérelek garázst,25000/hó,ott tartom a motort és a biciklit-meg persze szerszámokat,az autó plussz kerekeit,satupad,meg ami kell a három közlekedő eszköz szereléséhez,karbantartásához.

A garázs kb.400 méterre van,5 perc séta.De inkább válalom ezt,mint berakni a biciklit közös tárolóba,vagy az utcán tárolni a másfél millás motort.

márc. 7. 08:26
 4/12 anonim ***** válasza:
A szomszéd az utca felőli külső tárolóban tartja, azt nem tudom, hogy ő tulajdonosa e, mivel mások is tartanak ott dolgokat. Azt sem tudom, hogy ez szabályos e, de a benti tárolóban semmiképpen.
márc. 7. 08:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ezt neked kell tudni, hogy mennyire gondolod biztonságosnak utcán tárolni este a motorod.

Sajnos az autóval ellentétben ez egy olyan jármű, amit könnyű ellopni, vagy megrongálni pusztán poénból is, vagy csak azért mert utálja az illető a motorosokat.

márc. 7. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Amikor regen panelban laktam, a foldszint tele volt "pincenek" becezett tarolokkal, minden lakashoz. Nem nagyok, allitva befer egy nagy motor, robogo betolva is. Es voltak kozos tarolok, biciklinek meg ilyenek, volt hogy valaki kozos tarolot haznalt kizarolagosan megegyezes es valamennyi dij alapjan. Jarj utana.
márc. 7. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Esetemben nem. Elfér a garázsban.

Én is laktam panelban. Akkoriban nem robogóztam, motoroztam. De az autómat se tudtam volna elnézni, hogy télen-nyáron folyamatosan kint álljon az utcán a lakótelepi parkolóban. Béreltem garázst. Pedig nem valami új méregdrága prémium autóm volt. Igen, nem volt olcsó. És igen, nem két lépésre volt a lakástól. De ezek inkább kifogások, megoldottam.

márc. 7. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Sokan parkoltatják nálunk is járdán, füvön.

Mondjuk annak nem sok értelmét látom, hogy lerakod km-ekkel távolabb és buszozol teljes felszerelésben, ha használnád. Max. télen lenne értelme, amikor hónapokig be sem indítod.

márc. 8. 08:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Ez a probléma, hogy itt a közelben nincs sehol tárolási lehetőség, a házba nem hozhatom be/tárolhatom alúl, mert ugye tűzveszélyes stb.

Az utca pedig olyan amilyen, lehet mondani hogy alapból nyugis környék és nem lenne gond, de mégis 10 órák telnének el úgy hogy lenn van és nem látok rá stb.

márc. 8. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha amúgy minden adott, miért nem költözöl garázsos házba? Meg is van oldva a gond.
márc. 8. 13:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!