Vw jetta 2011 1.6 crtdi autom van, egr le lett vakolva, dpf szuro csere volt es tovabbra is gyakran regeneral az auto, miert fustol meg mindig?

válasza:Csináltasd meg az egr-t és megfog javulni.
Mégis miért lenne jó ha szét van kókányolva.

válasza:Elég sok baja lehet, tekintve hogy egy elég komplex rendszerről van szó. Nyilván távdiagnosztikát nem tudunk csinálni.
De az biztos hogy az EGR "vakolás" nem sikerült túl jól.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
szerintem a benzin és a gázolaj pisztolya fel volt cserélve. Járt így valaki?
Jelenleg még semmi baja de így közeledve a 250ezer km-hez lassan cseréltetném az a biztos. Ja és a hosszbordás szíj tartó görgőt(vagy hogy hívják)azt is cserélni kellene az mennyi?
Szevasztok, az autómon, ami egy Skoda Octavia 2 combi facelift, teljesen tönkrement a motor. A közelben (300m) van akinél ki tudnám cseréltetni, viszont én már másik autót szertnék. Jobban megérné, ha vásárolok bele egy használt motort és kicseréltetem, minthogy eladom teljesen működésképtelenül?
láttam több cikket, hogy könnyebb lett motor cserét intézni. ez pontosan mit jelent? van egy ladám, aminek már el van már kopva a motorja, úgyhogy fel akarom újítani, viszont most hogy megtudtam hogy könnyebb lett ez az egész csere procedura, így lehet inkább vennék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!