Melyik PD elem megy Fel 1.9 PDre?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Teljesen nulláról kezdtem vezetni tanulni. Óvatosabb, önkritikus tanulótípus vagyok ezért lassabban alakul ki a jó vezetés, nekem több idő kellett. Eljutottam már vizsgaképes szintre. 2 hét múlva forgalmi vizsgázok. Addig 77 órám lesz. Tudom, elég sok. De most lesz az...
Egy új autóért ha kifizetjük az árat, kigurulunk vele már esik az értéke, és kivan téve az amortizációnak, Egy Porsche-ra nyilván kérnek egy teljes kerámia bevonatot, ami a párhuzamos közlekedőtől érkező kavics ellen védi a fényezést, de egy átlag autóra nem költenek...
A duplakuplungos automatára és a motorra gondoltam.
audi a3 8y 2020/10 2.0 tdi 110kw/150 (adblue) ezt a kodot talaltam a motorban egy ragaszton: 8K0 010 520 G
Üdvözlet, Vettem egy szaladgalos autot, Peugeot 308 sw (2009) A központi zar működik viszont csak kulccsal. Ha a kulcsba teszek egy elemet azon nyomban kattogo hangot (2-3x) hallok mintha a központi kapcsolna ki be. Viszont gombnyomásra semmi nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!