Már maga a márka sem akarja erőltetni ezt az indexelés dolgot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Valóban elég rossz kialakítás: külső részre kellene helyezniük, kicsit nagyobb formában, vagy legalább az index lenne nagyobb.
Amúgy egy egyszerű FIAT-os sem nagyon szeret indexelni, ez általános jelenség lett ma már.

válasza:

válasza:"Náluk pedig nem az indexelés hiánya a legnagyobb gond, hanem a gyorshajtás és az agresszív vezetés" Igen! Mivel olyan, hogy indexelés hiánya nem létezik, így abból nem is lehet gond. A helytelen inex használat viszont komoly probléma. Pl.: amikor valaki a középállásban hagyott kapcsolóval, irányváltási és sávváltási szándék nélküli egyenes továbbhaladást jelez és ehelyett teljesen mást csinál...
Szerintem ez gázabb, mint amikor valaki átlépi a sebességhatárt, de figyeli a táblákat, utat, járdát, gyalogátkelőhelyeket és alkalmazkodik a forgalomhoz. Agresszív vezetés alatt nem tudom pontosan mit értessz, de szerintem a legnagyobb baj a vezetés közben telefonsimogatókkal van.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Vettem egy hete 2017-es Vitarát (1.4) amiben 40000 km van benne! Következő problémával találkoztam! Ki rakom az indexet és elindulok és elkezdem fordítani a kormányt akkor pattogó hang(ok) jönnek a kormány felől! Ha nem indexelek akkor nincs pattogó hang!...
Sziasztok! Mostanában észrevettem, hogy indexelés közben az összes világítás villog. Nem az index ütemében, hanem össze-vissza rendszertelenül. Van amikor teljesen kialszanak, és este sötétben elég kellemetlen. Úgy jön vissza a világítás, ha meghúzom a bajuszkapcsolót,...
(persze karjelzéssel jelzem az irányváltoztatást)
Szóval az a jelenség jött ma elő, hogy indexelésnél ha forgatom a kormányt egy recsegő hangot hallok. Ha nem indexelek és úgy tekerem semmi baja. Ez mitől lehet? Gáz a dolog mert mennék a kocsival nyaralni szóval nemtudom ez mennyire nagy baj.
Esetleg hogy merre keressem a problémát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!