Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már maga a márka sem akarja...

Már maga a márka sem akarja erőltetni ezt az indexelés dolgot?

ápr. 15. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Napi proli hőbörögés megvolt.
ápr. 15. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
#1 Ugyanakkor téved?
ápr. 15. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Dehogynem, hiszen ott az index. Simán csak szar ez a dizájn.
ápr. 15. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
fúúj, mi ez az ocsmányság. Az index ezen a legkisebb gond jelenleg :D
ápr. 15. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Igen

ápr. 15. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
A KRESZ eleve tiltja az irányjelzést BMW-nek. Félő hogy vissza fogják vonni a gyártó engedélyét.
ápr. 15. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Valóban elég rossz kialakítás: külső részre kellene helyezniük, kicsit nagyobb formában, vagy legalább az index lenne nagyobb.

Amúgy egy egyszerű FIAT-os sem nagyon szeret indexelni, ez általános jelenség lett ma már.

ápr. 16. 05:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Jól van a napi "nem indexeltek nekem" kérdés meg volt.
ápr. 16. 09:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem hőbörgök, én csak a munkámat végzem. Hőbörögni azok szoktak, akik tele vannak komplexussal és frusztrációval. Náluk pedig nem az indexelés hiánya a legnagyobb gond, hanem a gyorshajtás és az agresszív vezetés. Ezzel pedig az a baj, hogy nem mindig csak saját magukkal sikerül végezni. További szép estét.
ápr. 16. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:

"Náluk pedig nem az indexelés hiánya a legnagyobb gond, hanem a gyorshajtás és az agresszív vezetés" Igen! Mivel olyan, hogy indexelés hiánya nem létezik, így abból nem is lehet gond. A helytelen inex használat viszont komoly probléma. Pl.: amikor valaki a középállásban hagyott kapcsolóval, irányváltási és sávváltási szándék nélküli egyenes továbbhaladást jelez és ehelyett teljesen mást csinál...

Szerintem ez gázabb, mint amikor valaki átlépi a sebességhatárt, de figyeli a táblákat, utat, járdát, gyalogátkelőhelyeket és alkalmazkodik a forgalomhoz. Agresszív vezetés alatt nem tudom pontosan mit értessz, de szerintem a legnagyobb baj a vezetés közben telefonsimogatókkal van.

ápr. 16. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Suzuki Vitara (2017) kanyarodás és indexelés közben pattogó hang jön a kormány felől! Miért lehet ez?

Sziasztok! Vettem egy hete 2017-es Vitarát (1.4) amiben 40000 km van benne! Következő problémával találkoztam! Ki rakom az indexet és elindulok és elkezdem fordítani a kormányt akkor pattogó hang(ok) jönnek a kormány felől! Ha nem indexelek akkor nincs pattogó hang!...

Miért villog az összes lámpa indexelés közben?

Sziasztok! Mostanában észrevettem, hogy indexelés közben az összes világítás villog. Nem az index ütemében, hanem össze-vissza rendszertelenül. Van amikor teljesen kialszanak, és este sötétben elég kellemetlen. Úgy jön vissza a világítás, ha meghúzom a bajuszkapcsolót,...

Indexelésnél recsegő hang?

Szóval az a jelenség jött ma elő, hogy indexelésnél ha forgatom a kormányt egy recsegő hangot hallok. Ha nem indexelek és úgy tekerem semmi baja. Ez mitől lehet? Gáz a dolog mert mennék a kocsival nyaralni szóval nemtudom ez mennyire nagy baj.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!