Van olyan autósiskola Szegeden, ahol idősebbek is tanulnak?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék jogsit lerakni váltós segédmotoros kerékpárra de az a baj hogy a legtöbb derbi sendarol a piacon le van véve a fojtás. Az autósiskolákban egy teszttel ezt nyilván ki lehet mutatni. Az lenne a kérdésem hogy erre van-e valami megoldás illetve ideiglenes...
Aki intézi, azt mondta ritkán van a központban/irodában, és az autósiskola szerződött az egyetememmel, szóval nem teljesen random.
Ha a képzést megcsináltam, az 5fejezetet akkor mehetek kreszvizsgára? Ha nincs időpont a krétában akkor tudok másik helyen kérni időpontot pl autósuliban? Ha igen ott mennyit kell fizessek? Csak a kréta által irt helyen tudok vizsgázni? Mennyi időnként van vizsga a krétában?
Abszolút kezdő vagyok (életemben nem ültem még volán mögött és semmit sem tudok az autók működéséről), ezért az alaposság és a fokozatosság kiemelten fontos számomra. Magabiztosságot és jártasságot szeretnék szerezni, hogy a kisbabámat is biztonságban fuvarozhassam.
Nem a gyorsaság, és az ár az elsődleges, hanem a türelmes oktató, mert nagyon érzékeny vagyok sajnos, semennyire nem tolerálom a durvaságot, szinte rögtön elsírom magam.
Lányként fontos lenne nekem, hogy egy korrekt, segítőkész és tisztelettudó oktató mellett legyek, aki nem tesz kellemetlen megjegyzéseket. Kivel voltak jó tapasztalataitok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!