Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan autósiskola Szegeden...

Van olyan autósiskola Szegeden, ahol idősebbek is tanulnak?

Figyelt kérdés
48 évesen döntöttem el, hogy szívesen megtanulnék vezetni. Olyan iskolát tudnátok javasolni, ahol nem lennék egyedül ebben a korban?
ápr. 17. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesegem is 40 felett kezdett. Szerintem tokmindegy hogy milyen a tanulok osszetetele, mert a kresz ugyis online megy (hacsak nem akarsz bejarni), az autoban meg ketten vagytok az oktatoval.
ápr. 17. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
A Kresz tanfolyam online van, tehát otthon vagy, és a gyakorlati oktatás alatt se nagyon lesz az autóban más tanuló. Innentől meg nem értem a problémádat.
ápr. 17. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
ápr. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Derbi sendára vissza lehet valahogy rakni a fojtást?

Szeretnék jogsit lerakni váltós segédmotoros kerékpárra de az a baj hogy a legtöbb derbi sendarol a piacon le van véve a fojtás. Az autósiskolákban egy teszttel ezt nyilván ki lehet mutatni. Az lenne a kérdésem hogy erre van-e valami megoldás illetve ideiglenes...

Normális, hogy az autósiskola váltóhelyén (ami egy benzinkút) kell kitöltenem a KRESZ vizsgához szűkséges vizsgajelentkezési lapot?

Aki intézi, azt mondta ritkán van a központban/irodában, és az autósiskola szerződött az egyetememmel, szóval nem teljesen random.

Kréta Kreszvizsga?

Ha a képzést megcsináltam, az 5fejezetet akkor mehetek kreszvizsgára? Ha nincs időpont a krétában akkor tudok másik helyen kérni időpontot pl autósuliban? Ha igen ott mennyit kell fizessek? Csak a kréta által irt helyen tudok vizsgázni? Mennyi időnként van vizsga a krétában?

Dunaújvárosban melyik autósiskolát ajánlanátok és miért?

Abszolút kezdő vagyok (életemben nem ültem még volán mögött és semmit sem tudok az autók működéséről), ezért az alaposság és a fokozatosság kiemelten fontos számomra. Magabiztosságot és jártasságot szeretnék szerezni, hogy a kisbabámat is biztonságban fuvarozhassam.

Budapesten a Csigavért,Spuri-Sulit, LikeDrivot,Csajszi Autósiskolát,Kalmár Autósiskolát ajánlanátok?

Nem a gyorsaság, és az ár az elsődleges, hanem a türelmes oktató, mert nagyon érzékeny vagyok sajnos, semennyire nem tolerálom a durvaságot, szinte rögtön elsírom magam.

A Dekmár autósiskolánál melyik oktatókat ajánljátok B kategóriás jogsihoz?

Lányként fontos lenne nekem, hogy egy korrekt, segítőkész és tisztelettudó oktató mellett legyek, aki nem tesz kellemetlen megjegyzéseket. Kivel voltak jó tapasztalataitok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!