Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes belépni az autóklubba?

Érdemes belépni az autóklubba?

Figyelt kérdés
Aki tagja, annak megérte?
ápr. 21. 08:45
 1/8 Mad Max2 ***** válasza:
100%
Ha lerobbansz egy kies úton éjjel, akkor jól jön.
ápr. 21. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly kaptam egy éves ingyen tagságot. Nem használtam igazából semmire... Azóts is folyton küldözgetik a csekkeket, hogy hosszabbítsam meg. Nem egy hatalmas összeg, de én nem látom értelmét.
ápr. 21. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#1 A kérdés az, hogy egy ember hányszor robban le élete során (nem sokszor) és több éves tagsági díj többe kerül-e (igen) mint a ritka alkalmakkor hívni egy trélerest és azt kifizetni.
ápr. 21. 15:18
 4/8 krwkco ***** válasza:
100%

Én az autóklubban szoktam vizsgáztatni, és akkor kapok egy éves ingyenes "Bónusz" tagságot. Még soha nem kellett használnom.

De ha valaki abszolút nem ért az autóhoz és egy kis hiba is helyben marasztja, annak lehet, hogy érdemes tagságit váltani. Egy gyors helyszíni segítség jól jöhet.

ápr. 21. 15:38
 5/8 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Ha sok autód van - ráadásul ezek egy része öreg is - amiket sokat vezetsz akkor van értelme. Átlag munkába járós úrvezetőnek talán nem éri meg.
ápr. 21. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 Mai autókon már 99%-ban hiába értesz hozzá. Én autószerelő vagyok, a gyári kerékkulcson és emelőn kívül semmi sincs nálam. Felesleges. Nem lehet mit csinálni. Pedig még csak nem is fiatal és bonyolult autóm van, mezei 1.6 benzin H Astra, de mégis mi az, ami előjel nélkül elromolhat és meg tudnám csinálni az út szélén? Semmi.

Ha meg netán mégis útszélén javítható a hiba, akkor azt egészen valószínű, hogy bármelyik autómentő is meg tudja csinálni, innentől pedig lásd: #3 válaszom.

ápr. 21. 17:26
 7/8 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Hááát nekem volt olyan hogy nem indult az autó...

Kijött a sárgaanygal, aszonta a benzinpumpa a szar szerinte, indítozzak, ő meg alulról rávert egyet a tankra, amiben a szivattyú is van, és az autó elindult. Igy tréler nélkül az autó eltudott menni a szerelőhöz. Tehát sok esetben vannak trükkök amik meg nem javítják az autót, de a szervizig elmész! Ha egy profi rutinos szervizes megy ki hozzád akkor sokszor tud segíteni!

ápr. 21. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Én az autóklubban szoktam vizsgáztatni, és akkor kapok egy éves ingyenes "Bónusz" tagságot."

#2-es vagyok. Igen, én is így kaptam az egy évet ingyen, amiről írtam. Tavaly! De érdekes módon idén már valamiért nem kaptam ilyet. (Két autóm van, így minden évben felváltva viszem őket februárban műszakira.)

ápr. 21. 18:06

További kérdések:

Milyen pénztárcabarát, de jól kinéző autót ajánlotok 1,5 millióig?

Milyen autót ajánlanátok, ami viszonylag pénztárcabarát fenntartású, de azért jól is néz ki? Nem a tipikus régi Suzuki Swift kategóriára gondolok. 😅 Maximum kb. 1,5 millió forintig mennék el, bár már ott tartottam, hogy inkább gyűjtök 3-4 milliót egy BMW-re. Nézegettem...

Milyen auto az ami alá nem adnád?

Kellene neked egy auto napi használatra. Milyen a legolcsóbb, legrégebbi auto amit megvennél? Márka, modell, évjárat felszereltség.

Chyrsler voyager 1999, 2.5td Manual 5, milyen váltó olaj kell bele?

Olvastam már 75w90 váltó olajat, 5w30 és 10w40 motorolajat is..

Az 1970-80 as években milyen sorrendben voltak a leggyakoribbak az autók Magyaroszágon?

Ezekre gondoltam: Trabant 601 Kispolski NagyPolski Lada 1200 Lada 1300 Lada 1500 Skoda 105 Skoda 120 Dacia 1300 Zastava 55 GTL Wartburg 353 Zaporozsec Tavria Aleko Oltcit

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!