Érdemes belépni az autóklubba?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én az autóklubban szoktam vizsgáztatni, és akkor kapok egy éves ingyenes "Bónusz" tagságot. Még soha nem kellett használnom.
De ha valaki abszolút nem ért az autóhoz és egy kis hiba is helyben marasztja, annak lehet, hogy érdemes tagságit váltani. Egy gyors helyszíni segítség jól jöhet.

válasza:

válasza:#4 Mai autókon már 99%-ban hiába értesz hozzá. Én autószerelő vagyok, a gyári kerékkulcson és emelőn kívül semmi sincs nálam. Felesleges. Nem lehet mit csinálni. Pedig még csak nem is fiatal és bonyolult autóm van, mezei 1.6 benzin H Astra, de mégis mi az, ami előjel nélkül elromolhat és meg tudnám csinálni az út szélén? Semmi.
Ha meg netán mégis útszélén javítható a hiba, akkor azt egészen valószínű, hogy bármelyik autómentő is meg tudja csinálni, innentől pedig lásd: #3 válaszom.

válasza:Hááát nekem volt olyan hogy nem indult az autó...
Kijött a sárgaanygal, aszonta a benzinpumpa a szar szerinte, indítozzak, ő meg alulról rávert egyet a tankra, amiben a szivattyú is van, és az autó elindult. Igy tréler nélkül az autó eltudott menni a szerelőhöz. Tehát sok esetben vannak trükkök amik meg nem javítják az autót, de a szervizig elmész! Ha egy profi rutinos szervizes megy ki hozzád akkor sokszor tud segíteni!

válasza:"Én az autóklubban szoktam vizsgáztatni, és akkor kapok egy éves ingyenes "Bónusz" tagságot."
#2-es vagyok. Igen, én is így kaptam az egy évet ingyen, amiről írtam. Tavaly! De érdekes módon idén már valamiért nem kaptam ilyet. (Két autóm van, így minden évben felváltva viszem őket februárban műszakira.)
További kérdések:
Milyen autót ajánlanátok, ami viszonylag pénztárcabarát fenntartású, de azért jól is néz ki? Nem a tipikus régi Suzuki Swift kategóriára gondolok. 😅 Maximum kb. 1,5 millió forintig mennék el, bár már ott tartottam, hogy inkább gyűjtök 3-4 milliót egy BMW-re. Nézegettem...
Kellene neked egy auto napi használatra. Milyen a legolcsóbb, legrégebbi auto amit megvennél? Márka, modell, évjárat felszereltség.
Olvastam már 75w90 váltó olajat, 5w30 és 10w40 motorolajat is..
Ezekre gondoltam: Trabant 601 Kispolski NagyPolski Lada 1200 Lada 1300 Lada 1500 Skoda 105 Skoda 120 Dacia 1300 Zastava 55 GTL Wartburg 353 Zaporozsec Tavria Aleko Oltcit
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!