Az idősebb kamionosok miért panaszkodnak és beszélik le a fiatalokat a kamionozásról?
Azt értem hogy szétszedi a családod meg minden hiába van pénz.De pl aki nem akar családot?
Annak mit moondanátok ti kamionosok hogy miért nem éri meg ezen kívül..Csak kíváncsi vagyok.

válasza:

válasza:Én Nyíregyházán csináltam és ott volt 5.000 Ft.
Azt kétlem pedig, hogy Nagykanizsán az átlagkereset annyival kevesebb lett volna, sőt.....
Lehet inkább nálam az jött rá pluszba, hogy házhoz jött értünk és házhoz is mentünk haza. Egyikőnk vezetett háztól, másikunk nyiregyről haza házhoz. Nyilván bent nyiregyen is vezettünk felváltva. Nyíregyháza melletti településről van szó ami olyan 30 km távra volt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Családi autó vásárlás előtt állok, a keret rá 3-4 millió forint összesen (szóval benne van az átírás, kezdeti javítások, olajcsere). Vannak már 2015 körüli évjárattal autók, melyek megfelelnel az elvárásaimnak, de vannak olyan autók, melyek idősebbek, kb 2010 körüli...
Szeretnék venni egy városi kis méregzsákot. Budapesten közlekedek javarészt, nem akarok vácizni' vele, meg durrogni meg ilyenek, de szeretném ha dinamikusan lehetne vezetni és alacsony sebességen is szedje a lábát. Jelenleg van egy B5-ös Audim 1.8 szívó 122LE,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!