Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e46 330xd 3000 fordulattól...

BMW e46 330xd 3000 fordulattól el kezd darálni elől a hajtás és nem hajt. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

ápr. 23. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Osztómű. Jó kis kaland, a kocsi nem ér annyit mint a felújítás.
ápr. 24. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De biztos hogy 3000 alatt is darál és van hangja, csak nem hallod a botfüleddel.
ápr. 24. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Osztómű kuka. Ha bontottat tudsz szerezni akkor menthető, ha nem akkor kuka az autó. A meglévő felújítása több, mint a kocsi értéke.

Sokat gyorsulgattak vele.

ápr. 27. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Tuti osztómű, de ha nem jársz síelni az alpokba, akkor minek a négykerék hajtás?
ápr. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Hidegen néha miért megy el a hajtás indulás után?

2008as 1.4-es benzines lacetti. Alapjárat van ilyenkor is.

Mz Ts 125 60kmh a vége 4.ben (ki pörögve) gondolom a lanckerek mérete lehet a baj.. mi a gyári első hátsó lánckerék méret?

Eladó szerint előtte 16"kerèk volt rajta aztán mikor megvettem raktuk vissza a gyári 18"as méretet

Mi az úgymond “jàrulékos hátránya” az összkerékhajtásnak?

Adott egy Nissan Qashqai. Minden nagyon tetszik benne, panoráma tető, automata, dízel, pont amilyet akartam. De összkerékhajtásos. És ( legalábbis tudtommal) nem kikapcsolható. Nekem egyèbként nem lenne rá szükségem. A kérdésem az, mi az úgymond hátránya az...

Babetta 210 nincs hajtás mi lehet az oka?

Sziasztok a motor indul pöcc röff de amikor ráülsz és húzod a gázt nem megy semmerre(nem vált fel??) csak egyhelybe áll és pörög a motor. a nagybordás forog de a pofák nem, mi okozza ezt??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!