BMW e46 330xd 3000 fordulattól el kezd darálni elől a hajtás és nem hajt. Ez mitől lehet?

válasza:

válasza:

válasza:Osztómű kuka. Ha bontottat tudsz szerezni akkor menthető, ha nem akkor kuka az autó. A meglévő felújítása több, mint a kocsi értéke.
Sokat gyorsulgattak vele.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2008as 1.4-es benzines lacetti. Alapjárat van ilyenkor is.
Eladó szerint előtte 16"kerèk volt rajta aztán mikor megvettem raktuk vissza a gyári 18"as méretet
Adott egy Nissan Qashqai. Minden nagyon tetszik benne, panoráma tető, automata, dízel, pont amilyet akartam. De összkerékhajtásos. És ( legalábbis tudtommal) nem kikapcsolható. Nekem egyèbként nem lenne rá szükségem. A kérdésem az, mi az úgymond hátránya az...
Sziasztok a motor indul pöcc röff de amikor ráülsz és húzod a gázt nem megy semmerre(nem vált fel??) csak egyhelybe áll és pörög a motor. a nagybordás forog de a pofák nem, mi okozza ezt??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!