Akinek volt visszahívás Takata légzsák garanciális cseréjére,neki mennyi idő alatt intézte el a szerviz?
Ismerősöm márkaszervizből kapott egy levelet, hogy vigye be a kocsiját (Opel Mokka) légzsákcserére. A telefonban, időpont egyeztetés után azt mondták neki, hogy meg is csinálják, mert addigra megrendelik az alkatrészt. Erre bemegyünk, és tagadták, hogy ők ilyent mondtak volna, most megrendelik az alkatrészt, aztán majd telefonálnak. Csak a nagy kérdés, hogy napok vagy hetek múlva? Ugyanis mutatott egy kb 1,5 vastag iratköteget, hogy azok is mind ilyen munkamegrendelők.
Köszi előre is a választ!

válasza:

válasza:Skoda esetén: bement ismerős oljacsere miatt egy szerdai napon: kérdezték, hogy nem kapott-e levelet a csere miatt: mondta, hogy nem.
Jövőhét keddre kapott időpontot, kicserélték neki, 2 hétre rá jött a levél.
Kapcsolódó kérdések:
Világít a légzsák hibakód, pár éve belém jöttek. Azóta egy szerelő sem tudta megcsinálni. Elvileg ki lett programozva a rendszerből, de így is visszajött másnap.. Most jött nem rég légzsák cserére visszahívás. Így is ki fogják cserélni ingyen vagy az lesz,...
Valamikor a megbízhatóságról és elpusztíthatatlanságról voltak híresek. Szétrohadva millió kilométerrel is mentek most meg pl a w205-ös c osztálynál kb 20 visszahívás volt, de ez jellemző a többire is. Fékkel is volt baj, a motorral, váltóval stb. Hol vannak azok a...
Gondolok itt a kilencvenes, kres évekre. Mik voltak akkor a legproblémásabb modellek?
Visszahívást se csinálják meg ilyenkor?
Szerintem mindenki előtt ismerős, hogy a 2010 és 2017 közötti 30d és alatti dízelek EGR-hűtő hiba miatt hajlamosak kigyulladni. Én is alaposan körül jártam a témát mielőtt ilyen kocsit vettem volna, na de most nem erre akarok kilyukadni. A kérdéshez a lényeg, hogy...
Az én autóm hivatalosan nem érintett visszahívásban, ezt meg is erősítették nekem a Wallisnál. Viszont az autóm bele esik a 2010 és 2017 között gyártottak közé, mikor is előfordulhat az EGR hiba. Ma alacsony hűtőfolyadék-szintet jelzett a kocsim, ebből gyanítom hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!