Mazda 6e, Tesla Model 3 (Highland), BYD Seal, melyik jobb? Vezethetőség, megbízhatóság szempontjából, sok rövidtávra használva. Akinek van bármi tapasztalata, kérném, ossza meg. Köszi.
A dizájn az szubjektív. Egyedül a Mazdát tudtam kipróbálni eddig, nekem tetszett. A belső az nálam visz mindent, külseje is tetszik a feneke az nem. A Mazdáról jókat mondanak külföldi teszteken, itthon leginkább azt hozzák fel, hogy egy kínai autó, semmi Mazdás nincs benne. Én 10 éve vezetek Mazda 6-ot (GH), szeretem, jó vezetni, de egy puhább, csendesebb, komfortosabb autót is el tudnék viselni, ha olyan napom van.
Első EV-m lenne.

válasza:Én havonta 5-700 km-t mennék, ez nagyjából 2 töltést jelentene, ennek 80%-a lakott terület, város.
A Teslában M3-ban a belső, ami nem tetszik, bár biztos meg lehet szokni, (a Model S már más, de árban is), meg hát ki akarom próbálni, úgy könnyebb lenne a választás, de meghallgatnék más véleményt is, ahogy írtad, hogy kissé fapados volt utazni benne, ezt figyelembe veszem.

válasza:

válasza:A Mazda 6e nagyon lassan tölt, ha tervezed hosszú útra is elvinni akkor azt határozottan nem ajánlom.
A BYD egy kicsit furcsa, a gázpedál reakciója lassú, de nekem amúgy rohadtul tetszik és szerintem egy teljesen korrekt autó.
A Highland ezekből a legjobb autó, az appos elérés, az útvonaltervezés (töltésekkel), Grok magasan a többi fölé teszi.
A Mazda az egyik legrosszabb EV a piacon, a másik kettő kifejezetten jó és a személyes preferenciák alapján érdemes választani, ki kell próbálni mindkettőt.

válasza:

válasza:Igen, elég lenne egy kisebb is, de ha több M Ft-ot, ha kiadok, olyat választanék, ami tetszik is, kívül, belül, ezek nekem nem jönnek be.
Mazda 3-at (sedan) is próbáltam, méretben jó lenne, csak az erőforrás miatt kiesik.
Kisvárosi közlekedés lenne és legtöbbet, csak keresztül megyek rajta a munkahelyemig. Mostani autóm sem sokkal kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Egy Ford Teansit custom vagy egy Mercedes Vito? Mindkettő 2014 es évjárat Hosszú európai utakra használnánk
kb 200-250 e km-el, 2006-2008 évj. Mind városba és autópályán. Illetve vagyok 2 méter, nem tudom, mennyire férek el?
Melyiket érdemes venni 1 millió körül városba/pályára megbízhatóság szempontjából? Műszakilag megegyeznek ezek az autók?
Suzuki Celerio (2017 - 30000km, 1.0) Kia Picanto (2016 - 27000km, 1.0) Mitsubishi Spacestar (2019, 19000km, 1.0) Ford KA (2016 - 30000km, 1.2) Skoda Citigo (2019, 14000km, 1.0) Nem érdekel mennyit eszik. Csak minél kevesebbet romoljon el. Évente 10 ezret ha megyek vele.
2006-os évjáratú, manuális váltós, dízel a kinézett modell.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!