Már 2 éve rendelkezek jogsival (lassan 3). Amikor volt a forgalmi vizsgám, akkor teljes izgalomban voltam :D. Gyálon volt az útvonal Bem József u. mentem és az oktató mondta hogy: "Jobbra megyünk" (A nullás fele), én pedig elkezdtem balra indexelni a Móra Ferenc u.-ba. Itt: [link] . Oktató is nézett hogy mit csinálok, 1mp múlva kapcsoltam, hogy nem jó, és utána mentünk az autópályára. Mondtam hogy: "Bocsánat!". Visszapillantóba ránéztem a VB-re, látszott rajta hogy hidegen hadja. Indexet használtam amikor kapcsoltam, ezért nem buktam meg? Érdekel hogy sikerült ez... :D
Felesegem beszelgetett errol az oktatoval, neki azt mondtak, hogy ha veletlenul nem oda mesz ahova mondjak azert nem buktatnak, ha szabalyos vagy. Csak nem orulnek, mert navigalhatnak vissza a vizsgautvonalra. Azt nem firtatta hogy mi van akkor ha folytatolagosan arra megy a tanulo amerre kedve szottyan...
ápr. 28. 14:07
2/7 anonim válasza:
Vezetéstechnikailag nem számít, hogy mit mondanak neked. Az számít, hogyan hajtod végre a közlekedési szituációt szabályosan.
Nekem erre azt mondta az oktatóm, hogy ha ilyen történik, akkor a lényeg, hogy ne essek pánikba és ne akarjam ész nélkül megoldani a kérést, hanem menjek tovább arra amerre, csak maradjak szabályos.
ápr. 28. 14:52
3/7 igazadvan válasza:
"hadja" :( :( :(
ápr. 28. 15:51
4/7 anonim válasza:
Nem sértettél közlekedési szabályt, így nincs indok a buktatásra.
ápr. 28. 16:20
5/7 anonim válasza:
Tegyük hozzá, hogy a való életben is simán lehetnek ilyen helyzetek. Későn szól az utasod, hogy itt, meg ott kell kanyarodni, megállni. Későn szól a GPS, elbambulsz. Vagy csak simán nincs lehetőséged a többi közlekedő miatt. Ilyenkor meg kell tanulni továbbmenni, és átgondoltan cselekedni.
ápr. 28. 16:36
6/7 anonim válasza:
Az nem számít vezetési hibának, ha felre hallasz vagy értesz valamit. Ha kell tennetek egy kerülőt emiatt, hát akkor kell. Ha meg időben tudsz rajta szabályosan korrigálni még jobb.
Tegyük fel hogy állsz a piros lámpánál autóval. Sárgára vált. Mit csinálsz?
Nekem úgy tanították hogy amint sárgára vált, kuplung be, 1es és ha zöldre vált fék elenged, kuplung felenged.
De van egy olyan érzésem hogy amint sárgára vált, már a fogás pontig fel kéne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!