Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » IMO autómosóról vélemények?

IMO autómosóról vélemények?

Figyelt kérdés
Googe értékelések alapján szörnyű, mivel az alkalmazottak bunkók es megszólják a jattot?! mi a franc, ilyet még nem is hallottam es rengeteg ember írja ezt! Ezt hogy lehet engedni? Ti adtok jattot egyébként?
ápr. 28. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a jatt fogalmát. Mindig annyit fizetek ami a táblán van kiírva, azt kapom mindig ami a táblán van kiírva. Én nem tapasztaltam egyszer sem így, hogy bunkók lennének az alkalmazottaik, bár elég egykedvűek az igaz. Szerintem jó az imo, gyors, nem kell 1 órát várni a sorban ha már 2-en vannak előttem, úgy mint a szemét MOL-os mosónál.
ápr. 29. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi patkány, féreg társaság. Hosszú évekkel ezelőttig gyakran jártam hozzájuk, ebből kifolyólag ismertek is. Amikor úgy alakult és készpénzzel fizettem, akkor nem kértem a visszajárót, vagy ha nem tudott visszaadni, ráhagytam.

Egy alkalommal előfordult, hogy nem lehetett kártyával fizetni, viszont erre csak akkor hívták fel a figyelmet, amikor bent voltál a mosóban és azt is egy kis papírra kiírva. Nálam nem volt akkor éppen készpénzt ezért mondtam nekik, hogy ha már bent vagyok mossák le a kocsit és visszamegyek a pénzzel hiszen tudják, gyakran oda járok. Nem lehetett, hanem mindenkinek ki kellett tolatni, köztük nekem is.

Ezután írtam egy Google értékelést róluk, mindent részletesen leírva milyen hozzáállásra kell számítani. Félévig nem voltam, aztán úgy alakult, hogy nem volt időm a kézimosóba menni, nem is úgy voltam öltözve. Beállok és a kis takony megismert engem és a kocsit, majd mondta, hogy a telephely vezetője engem kitiltott a mosóból a Google értékelésem végett. Kérdeztem, hogy a szabad vélemény nyilvánítás miatt kaptam egy kitiltást, amit nem is tehetnek meg? Szóltam neki, ha nem vehetem igénybe a szolgáltatást következménye lesz. Így is lett. Később ügyvéddel levelet kapott a társaság. Végül kimondták emiatt nem lehet senkit szóban és úgy sehogy tiltogatni.

Azóta egyszer sem voltam, de úgy tudom a cég kirúgta azt a szerencsétlent. Egyébként gyorsan összecsapott munkát végeznek...

máj. 1. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez nem semmi sztori :D azóta se voltál?

Egyébként ez melyik mosó?

máj. 3. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam és nem is tervezek menni.

Egerben volt, de szerencsére csak egy van belőlük.

máj. 6. 09:36

További kérdések:

Évi 10k körüli nagyon zömében Bp használatra hosszú távon anyagilag legjobban melyikkel járok?

10-15 éves viszonylag egyszerű benzines 7-8 éves viszonylag egyszerű benzines 7-8 éves Toyota Hybrid 7-8 éves EV 3-4 éves EV 3-4 éves Toyota Hybrid 3-4 éves viszonylag egyszerű benzines (bár ilyen nem sok van már sajnos)

Milyen alkatrészeket lenne érdemes kicseréltetni egy idősebb autón?

Nem ilyenekre gondolok hogy teljes vezérlés, vagy futómű összetevők. Hanem olyanokra amelyek ugyan még működnek, de idős korukra tekintettel kb bármikor bemondhatják az unalmast. Nemrég a puszta közepén állt le alattam a kocsi mert tönkrement az AC pumpa. Nem kevés...

Óvatos típusú tanuló fejleszthető annyira, hogy át tud menni a forgalmi vizsgán?

Teljesen nulláról kezdtem vezetni tanulni. Óvatosabb, önkritikus tanulótípus vagyok ezért lassabban alakul ki a jó vezetés, nekem több idő kellett. Eljutottam már vizsgaképes szintre. 2 hét múlva forgalmi vizsgázok. Addig 77 órám lesz. Tudom, elég sok. De most lesz az...

Újonnan vagy használt 2-3 éves járművet érdemes venni?

Egy új autóért ha kifizetjük az árat, kigurulunk vele már esik az értéke, és kivan téve az amortizációnak, Egy Porsche-ra nyilván kérnek egy teljes kerámia bevonatot, ami a párhuzamos közlekedőtől érkező kavics ellen védi a fényezést, de egy átlag autóra nem költenek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!