Időnként le kell cserélni az autós mentődobozt újra amiben frissek a lejáratos dolgok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3.
Persze mivel már nem kötelező tartozék ilyen szempontból. Csak akkor vesznek elő, ha segítened kéne, de nincs mivel.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elvileg cserélni kellene, ami lejárt benne. Ugyanakkor balesetnél az életmentéshez a lejártat is ugyanúgy tudod használni. (A sterilitás jár le. Pl. erős vérzés csillapítására koszos rongyot is használhatsz, ha az van kéznél. Az a fontos, hogy az életet mentsd, majd később telenyomják antibiotikummal úgyis.) A kisebb bibik ellátása meg nem a legsürgősebb egy közúti balesetnél.
A rendőrség sem foglalkozik a lejárattal régóta.
Másrészt ezek az egyszerű kötszerek nem drágák, szóval aki nem felejti el, időnként frissítse.
Harmadrészt, ma már sok olyan eszköz, szer van ami adott esetben jóval hatékonyabb a szabvány doboz tartalmánál. Ha valaki fontosnak tartja hogy segíteni tudjon, érszorítótol a véralvadást gyorsító szerekig sokmindennel kiegészítheti azt laikusként is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vettem egy Ford Focust (2014) és elég sokat mennék vele. Pár óra alatt kiderült, hogy fáj benne a derekam, de nincs benne gyári deréktámasz. Milyen megoldások vannak? Tudok utólag beszerelni vagy venni valamit? Nézegettem autós deréktámaszokat, háát, elég sokféle van,...
Jelenlegi autos iskolámból elszeretnék menni, mert nem valami jó a kommunikáció ott az emberekkel ( azt mondják keresnek, de nem keresnek aztán hónapok után rákérdezek és el vagyok felejtve), tehát lépésről lépésre hogy tudnék átmenni másik suliba? És a másik sulit ha...
Olyanok válaszát várom akik gyakorlatban is használják ezeket az utakat és nincs megelégedve vele. Olyan helyekre raknak buszsávokat ahol szinte soha nem látok buszt szűkítik a két sávos utakat egy sávra és dugókat gerjesztenek.
"- Ugye van a precíziós vezetés, a kaszkadőrködés, a driftversenyzés, valahogy helyezz már minket képbe, hogy te igazából mi vagy, amikor kormány mögé ülsz? - Hülye."
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!