Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Anno az Ikarusok automatái...

Anno az Ikarusok automatái kibírták olajcserével a busz futását, vagy 200-300k kilométerenként felújításra szorultak?

Figyelt kérdés
máj. 20. 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért mentek ilyen sokáig mert normálisan karbantartották őket
máj. 21. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:
A kamionok is nagyon sokat tudtak menni , én mentem egy millió km felett és soha nem cseréltek benne olajat.
máj. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Kamion vagy Busz?

Én szeretem mindkettőt. És te melyiket szereted?

A buszsofőrök miért tartsák fel a forgalmat városon kívűl?

Most pl.: a 808/d Bajóti járat ment végig 60-al városon kívűl mikor 90-volt a megengedett, meg máskor is volt már hogy egy másik busz 50-el ment előttem végig városon kívűl.

Mihez kezdjek amíg rossz az autóm😭? Csak 20-ára kaptam időpontot az autószerelőtől, és ma kénytelen voltam buszozni, de annyira gáz volt hogy soha...

Nagyon gáz volt ilyen kisebbségiek hangoskodtak meg a drogról beszéltek hogy milyen fajtát szívnak és mennyit.

Busz lakott területen nem mehetne tartósan a belső sávban?

Én csak olyant találtam, hogy elvileg mehetne ha nem tart fel senkit. Csak arra próbálok magyarázatot keresni, hogy tegnap délután, Székesfehérváron, az Újcsóri úton, ami 2x2 sávos, a rendőrautó miért fordult vissza, és kocsisorból, miért pont a a szerződéses buszt...

Szerintetek jogosan buktattak meg a forgalmi vizsgán?

Sztori a következő: Mentem tök egyenesen, nekem volt egy sávom meg a szembejövőnek. Előttem megállt egy busz amin “gyermekeket szállít” sárga tábla volt. A busznak nem volt “buszöböl” tehát az én sávomban húzódott félre. Szálltak fel és le a gyerekek járt az indexe...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!