Anno az Ikarusok automatái kibírták olajcserével a busz futását, vagy 200-300k kilométerenként felújításra szorultak?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én szeretem mindkettőt. És te melyiket szereted?
A buszokat megéri rozsdamentesből készíteni?
Most pl.: a 808/d Bajóti járat ment végig 60-al városon kívűl mikor 90-volt a megengedett, meg máskor is volt már hogy egy másik busz 50-el ment előttem végig városon kívűl.
Nagyon gáz volt ilyen kisebbségiek hangoskodtak meg a drogról beszéltek hogy milyen fajtát szívnak és mennyit.
Én csak olyant találtam, hogy elvileg mehetne ha nem tart fel senkit. Csak arra próbálok magyarázatot keresni, hogy tegnap délután, Székesfehérváron, az Újcsóri úton, ami 2x2 sávos, a rendőrautó miért fordult vissza, és kocsisorból, miért pont a a szerződéses buszt...
Sztori a következő: Mentem tök egyenesen, nekem volt egy sávom meg a szembejövőnek. Előttem megállt egy busz amin “gyermekeket szállít” sárga tábla volt. A busznak nem volt “buszöböl” tehát az én sávomban húzódott félre. Szálltak fel és le a gyerekek járt az indexe...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!