Sikertelen kresz vizsga esetén, hogy ne kelljen hónapokat várni a következőre, hol találok olyan helyet ahol nem kell hónapokat várni az időpontra?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, a tegnapi napon egy sikertelen forgalmi vizsga után merült fel bennem ez a kérdés. Igazából elkezdődött a vizsga, minden jól ment, hibátlanul eljutottam körülbelül a vizsga feléig, ahol egy kanyarodó főút előtt egy piros lámpával szembesültem. Két autó...
Teljesen nulláról kezdtem vezetni tanulni. Óvatosabb, önkritikus tanulótípus vagyok ezért lassabban alakul ki a jó vezetés, nekem több idő kellett. Eljutottam már vizsgaképes szintre. 2 hét múlva forgalmi vizsgázok. Addig 77 órám lesz. Tudom, elég sok. De most lesz az...
Már 2 éve rendelkezek jogsival (lassan 3). Amikor volt a forgalmi vizsgám, akkor teljes izgalomban voltam :D. Gyálon volt az útvonal Bem József u. mentem és az oktató mondta hogy: "Jobbra megyünk" (A nullás fele), én pedig elkezdtem balra indexelni a Móra...
Jövőheten kedden lesz a 2.vizsgám az elsőt is azért buktam be mivel nem mindig a tankönyv szerű vezetési formát alkalmaztam alapvetően nem lennek hülye a vezetéshez de valahogy erre kellene rá koncentráljak csak nem igazán tudom hogy. Jó lenne ha sikerülne sajnos mar így is rengeteg pénzem van benne
PÁV csak a munkavállaláshoz szükséges Magyarországon vagy amúgy is ha akarok mondjuk bármilyen kamiont vagy teherautót vezetni de nem munka céljából?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!