Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes Clk 230 Kompressor...

Mercedes Clk 230 Kompressor kéziváltóval megbízható?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék egy kanyarvadász autót, megtetszett a clk. A rohadáson kívül van típushibája?

jún. 3. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Imadnivaló kocsi szerintem, de ilyen korban már nem lehet ilyet mondani, hogy megbízható-e vagy sem.

A totalcar népítéleteket olvasgasd. Van amire rá kellett locsolni a vételárát és ugyanúgy nem volt "top zustand", de volt ami utólag kiderült tényleg gondos gazdától származott és kb sztereotip japán szinten tervezhető költségekkel üzemben tartható.

Én nem vállaltam be, mert pl motorozok is (van más nem olcsó hobbim is), és e mellett nem fért bele ez a rizikófaktor.

Ha szived vagya, akkor keress-kutass kitartóan és ha megtalálod a bizonyítottan szervízkönyves, jó allapotú példanyt, akkor ne habozz!

jún. 3. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennyiért Mercit?

Ez megint az a kategória, hogy ha csak ennyid van elsőszámú autónak akkor ne, ha van normális napi használós autód, és mellette egy drága hobbit akarsz űzni, akkor hajrá. Hogy konkrétan ez a példány a jó választás, azt csak személyes megtekintés után lehet megállapítani. Még ennyire rossz minőségű képekből is az sejthető, hogy a hátulján elütnek az elemek, a kormány rommá van kopva, az több mint gyanús, hogy egy 25 éves autónak patyolat tisztára van suvickolva a motortere. Amit meg a JSZP mutat, már csak hab a tortán, 12 tulajdonos, bolgár származás...

jún. 4. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez egy öreg autó, attól függ milyen gazdái voltak hogy megbízható-e... Szerintem kanyarvafásznak nem nevezhető egy másféltonnák nagy merci kupé...
jún. 4. 11:08

További kérdések:

Miért magas az alapjárat üresben?

Heló! Renault Megane 3 1.6 16v Coupe-n takarítottam folytószelepet tömítést is cseréltem rajta mindent szépen vissza raktam meghúztam a csavarokat meg bilincseket is. De néha jó az alapjárat üresben de van hogy vissza váltok gurulok és 1250-n a fordulat és van amikor...

Hogyan tudom csökkenteni az izgulást a forgalmi vizsga miatt?

Nagyon izgulok a forgalmi vizsga miatt, amivel az a baj hogyha izgulok elkezdek kapkodni es mindent elrontok. az oktatom azt mondta tok jol vezetek nincsenek nagy problémák csak néha figyelmetlenségből hibàk, ezeket kijavítom. a vezetés oktatóm és szerintem is jól...

Uj Audi Q8 60ezer km utan kuka ez komoly???

Sziasztok vetem egy uj Audi Q8at szalonbol meg kovid alatt mert kell egy normalis auto ha mar az ember dolgozik es most 60ezer km utan ugy szar az egesz ahogy van!!! En nem ertek hozza no vagyok csak vezetem tankolom meg neha lemosom apu szokot ranezni mert o regen...

Ebbe milyen olaj kell mert valahol?

Valahol azt olvasom,hogy 0w-20 mashol meg 5w-30. 2021 kia proceed 1.5benzin 160lovas.

Direkt csinálják kevésbé tartósnak az autógyárak az autóikat vagy csak az agyament környezetvédelmi szabványok miatt kényszerülnek rá?

Tehát hogy már a benzinesek nagyrésze is tartalmaz nagynyomású pumpát, közvetlen befecskendezéses, turbós, ezért kis köbcentiből hoznak ki, már részecskeszűrőt is tartalmaznak. Már benzines kéziváltósoknál is van kettős tömegű, automatákból pedig a nagyrésze a nehezen...

Hogy töltsem fel a klímàt?

Ezt vettem ezzel akarom feltölteni egy opel Corsa 1.3 D klímájàt De a fekete gyors csatlakozó nem megy rà ide ezt találtam motor térbe Ide milyen àt alakítót vegyek?Illetve jót talàltam meg motor térbe mert valahol videoba néztem 2 ilyen kis fekete kupakos hely van

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!