Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4 éve van jogosítványom...

4 éve van jogosítványom folyamatosan vezettem ez idő alatt mai napig baleset mentesen hosszabb utakon is szemészautót viszont most le kellene vezessek egyben 600 km-ert 9 személyes mikro busszal és még sosem vezettem ilyent?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz hozzá szokni illetve mire kell figyelni jobban mint pl személyautónál?

jún. 3. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokban különbözik. Arra figyelj, hogy nagyobb, hosszabb, nehezebb, ezáltal kicsit a fékút is hosszabb lehet, illetve manőverezésnél ha nem vagy biztos hogy elfér, inkább szólj valakinek hogy segítsen irányítani, mert ugye nagyobb a fordulóköre is.

Én amúgy szeretek furgont vezetni, magasabban ülsz, jobban átlátod a forgalmat.

jún. 3. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A manőverezhetősége lesz furcsa. Ha szűk utcából kanyarodsz ki-be, akkor ha nem figyelsz megpadkázhatod pl. Kicsit "buszosan" kell pl az ilyen manővereket végezni.
jún. 4. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

9 személyes az kb. ugyanolyan hosszú, mint egy személyautó, szóval szinte semmi különbség nincs.

A magasságkorlátozásokra figyelj.

jún. 4. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan vezetsz nem lesz semmi probléma.
jún. 4. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Hát majd vezet az, aki kitalálta, hogy neked kéne.
jún. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Folyamatosan lefulladok a benzines autóval. Mit csinálok rosszul?

Nem rég lett meg a jogosítványom. Dízeles autóval tanultam meg vezetni (Toyota Corolla), szüleimnek benzines autója van (Ford KA) és akárhányszor én megyek vele, minimum 8x lefulladok. Apukám mindig mondja hogy kuplungot csúsztassam, azt is teszem és mégis ugrik...

Miert van az, hogy az oktatóm diesel és Hyundai-avail soha egyszer sem fullandtam le, a mi citroen c3-al (benzines) meg szinte folyamatosan?

A citroennel indulaskor kell gázt adni, a hyundai-al pedig nem kellett, mert elindult a kuplunggal magától. Ez miért van?

ETZ 250 miért gyengül folyamatosan?

dolgozni járok vele napi szinten 20-30 km-t és egyre gyengébb.Ami rendkívül zavaró és idegesítő,125-ös etz úgy aláz le ahogy akar.4-be 70-ről már az istennek nem akar felmenni 80-ra csak nagy kínok árán.egy 50-el haladó autóra ha ráelőzök megkell gondolnom,hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!