4 éve van jogosítványom folyamatosan vezettem ez idő alatt mai napig baleset mentesen hosszabb utakon is szemészautót viszont most le kellene vezessek egyben 600 km-ert 9 személyes mikro busszal és még sosem vezettem ilyent?

válasza:Nem sokban különbözik. Arra figyelj, hogy nagyobb, hosszabb, nehezebb, ezáltal kicsit a fékút is hosszabb lehet, illetve manőverezésnél ha nem vagy biztos hogy elfér, inkább szólj valakinek hogy segítsen irányítani, mert ugye nagyobb a fordulóköre is.
Én amúgy szeretek furgont vezetni, magasabban ülsz, jobban átlátod a forgalmat.

válasza:

válasza:9 személyes az kb. ugyanolyan hosszú, mint egy személyautó, szóval szinte semmi különbség nincs.
A magasságkorlátozásokra figyelj.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem rég lett meg a jogosítványom. Dízeles autóval tanultam meg vezetni (Toyota Corolla), szüleimnek benzines autója van (Ford KA) és akárhányszor én megyek vele, minimum 8x lefulladok. Apukám mindig mondja hogy kuplungot csúsztassam, azt is teszem és mégis ugrik...
A citroennel indulaskor kell gázt adni, a hyundai-al pedig nem kellett, mert elindult a kuplunggal magától. Ez miért van?
Mi jár a fejükben? Szimplán csak ostobák?
dolgozni járok vele napi szinten 20-30 km-t és egyre gyengébb.Ami rendkívül zavaró és idegesítő,125-ös etz úgy aláz le ahogy akar.4-be 70-ről már az istennek nem akar felmenni 80-ra csak nagy kínok árán.egy 50-el haladó autóra ha ráelőzök megkell gondolnom,hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!