A 2-es Fabiának jobb a futóműve, és kényelmesebb belül mint az 1-es Fabiának? Vagy kb ugyanaz?

válasza:A futóművet tekintve pontosan ugyanaz a kettő, mindkettő az A04 platformon fekszik és hajszálra ugyanaz a futómű van mindkettő alatt, szóval semmi különbség köztük.
A belső kényelem egyéni preferencia, az én véleményem szerint az anyaghasználat silányabb a kettesben, de összességében kellemesebb érzést ad, mint az egyes. Másnak más lehet a véleménye, szóval ezt nem lehet megválaszolni konkrétan.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nincs helyzetjelzőm és tompítottam. Mit kell tudnom q cserèről? Márka és tipusra vannak ezek vagy ,a biztositèkot kell mondanom ,hogy hanyas? Fogalmam nincs. Sorry ha valakinek ez egyértelmű
Alfa 147. Blackline óracsoportot raknék be de az a haj hogy abban 300.000+ km van. Az autómban pedig “csak” 246.000km VALÓS! Úgy szeretném cserélni hogy az új óracsoport is a valós km-t mutassa. Lehetséges ez ha igen akkor mit kell csinálni?
2011-es kombimon cserélni kell a jobb első ajtót, és ferdehátúról bontottat jó állapotban már találtam. Ránézésre ugyanaz, az én autóm szögletes csatlakozású, ezen kívül különbségnek olvastam olyat, ami kerek csatlakozású, meg facelift előtti/utáni, fehér...
Leginkább szlovákiai magyarok véleményére lennék kivancsi, akik rendeltek már az autodielyonline24 .sk rol. Előre kellett utalni, és már lassan egy hete semmi nem jött még meg. Az árak és a termékek szinte ugyanazok mint az autodocé, reklámok is ugyanazok, mindkettő...
ez is olyan hogy a neve miatt kerül 3x annyiba, vagy miért annyival drágább a hella?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!