Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 2-es Fabiának jobb a futóműv...

A 2-es Fabiának jobb a futóműve, és kényelmesebb belül mint az 1-es Fabiának? Vagy kb ugyanaz?

Figyelt kérdés
jún. 3. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted? (igen...)
jún. 3. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Mármint jobb, mindene.
jún. 3. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A futóművet tekintve pontosan ugyanaz a kettő, mindkettő az A04 platformon fekszik és hajszálra ugyanaz a futómű van mindkettő alatt, szóval semmi különbség köztük.

A belső kényelem egyéni preferencia, az én véleményem szerint az anyaghasználat silányabb a kettesben, de összességében kellemesebb érzést ad, mint az egyes. Másnak más lehet a véleménye, szóval ezt nem lehet megválaszolni konkrétan.

jún. 4. 05:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor még csak annyit, hogy az 1-es Octávia futóműve is ugyanaz, vagy kényelmesebb?
jún. 4. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
A Fabia = Polo, az Octavia = Golf IV, nem ugyanaz, ebben a korban minden példány más, attól függ milyen rugó meg lengéscsillapító van alatta, de mivel magasabb kategória nyilván masszívabb és kényelmesebb az Octavia. Arról függ mi az elvárás, azért nem nevezném egy hintónak, csak egy arany középut. Szétbombázott utakra nem való, kanyarvadászni meg szintén nem, a keresztbordákon sprőd, de bírja a strapát jobban mint mondjuk egy alfa.
jún. 4. 11:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
jún. 4. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Octaviáé valamivel jobb, de észrevehetetlen igazából, abból a szempontból, hogy elől mezei MacPherson, hátul mezei híd.
jún. 4. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit kényelmesebbé tenni a Fabiát azzal, hogy valamelyik konszerntárs üléseit teszed bele, mivel a padlólemez ugyanaz, így minden gond nélkül cserélhető, de arra figyelni kell, hogy a kombi ülései mások hátul. Nekem az Octaviában, a Bora ülései vannak.
jún. 4. 12:43
 9/9 Szolovjov ***** válasza:
Az 1-es Fabia futműve is dzsanesz. Nagyon szépen lehet fűzni a kanyarokban, főleg a szervo nélküli változatot.
jún. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Motor biztosíték ugyanaz ,mint a személy autóè?

Nincs helyzetjelzőm és tompítottam. Mit kell tudnom q cserèről? Márka és tipusra vannak ezek vagy ,a biztositèkot kell mondanom ,hogy hanyas? Fogalmam nincs. Sorry ha valakinek ez egyértelmű

Hogy lehet megoldani hogy ugyanaz a km-t mutassa az új óracsoport?

Alfa 147. Blackline óracsoportot raknék be de az a haj hogy abban 300.000+ km van. Az autómban pedig “csak” 246.000km VALÓS! Úgy szeretném cserélni hogy az új óracsoport is a valós km-t mutassa. Lehetséges ez ha igen akkor mit kell csinálni?

A H Astrák jobb oldali első ajtaja minden kivitelnél ugyanaz méretileg, azaz átszerelhetőek a ferdeháturól a kombira?

2011-es kombimon cserélni kell a jobb első ajtót, és ferdehátúról bontottat jó állapotban már találtam. Ránézésre ugyanaz, az én autóm szögletes csatlakozású, ezen kívül különbségnek olvastam olyat, ami kerek csatlakozású, meg facelift előtti/utáni, fehér...

Autodoc .sk és az autodielyonline24 .sk cég az ugyanaz? Megbízható oldal?

Leginkább szlovákiai magyarok véleményére lennék kivancsi, akik rendeltek már az autodielyonline24 .sk rol. Előre kellett utalni, és már lassan egy hete semmi nem jött még meg. Az árak és a termékek szinte ugyanazok mint az autodocé, reklámok is ugyanazok, mindkettő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!