Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az 1.9 dCi-nél 110 km/h-nál...

Az 1.9 dCi-nél 110 km/h-nál 6.-ban épphogy 2000-et forog a motor. Szerintem ez nem normális. 90 km/h-nál 6.-ban, sőt 5.-ben is csak kb. 1800-as fordulatot mutat. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

júl. 1. 01:31
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Én azt gondolom, hogy fogalmam sincs mi a problémád.
júl. 1. 04:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem erőlködik a motor, nem bántóan zavaró a hangja, megy rendesen, van benne energia, akkor normális. Nézz rá a gépkönyvére, vagy tesztekre, mit írnak, esetleg a márkaszervízt érdemes lekérdezni-
júl. 1. 06:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a problema? A mercim a 3l V6, 5 gangos automata, 80näl 1600at forog, 120näl 2000et. A turbo 1600tol tölt. Szinten tartäshoz nem kell a vegtelen nyomatek oda eleg az alacsony fordulat is.
júl. 1. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó, mi a bajod vele, nyilván nem kell 6osba kapcsolni 90nnél, ahogy nem kapcsolsz 4esbe 20kmh-nál.
júl. 1. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Amióta van rendes kiegyensúlyozó tengely már a kisebb motorokban is azóta teljesen normális az alacsony fordulatszám.
júl. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Egyes embereknek miért kell 170-el menniük városban amikor 50 a megengedett?

Most emiatt a nem normális csávó miatt 6 db traffipaxot raknak a városba

A vevő teljesen nem normális?

Kinek éri meg 1000 lóerős motort betenni egy autóba? mondjuk elmész otthonról a boltba Már szörös a gumija

Miért fogyaszt ennyit az autóm? Szerintem ez nem normális.

Chevrolet Cruze 2011, 1.6 benzin 113LE. Az autóm fogyasztása 10 L fölött van, néha 12-t is eléri. Benne vagyok egy csoportban, ahol a márkatársak 8-9 literes fogyasztásról beszélnek, én meg munkája járni eltankolok heti 30 ezret vele. Mi lehet a baj?

Az ugye nem normalis hogy olaj kerul a levego beszivo rendszerembe? Meg lett mokolva a kocsim? (KEPEK)

Daewoo Kalos 2004 1.2Eloszor is mar regota gyanus hogy elfogy a kocsibol az olaj, utana kell tolteni. Aztan minap ahogy a tomloket neztem at talaltam par repedezettet ugy vettem eszre nemelyik eleg olajos is ott ahol nem kene. A motor jobb oldalabol indul a sargaval...

Miért nem normális szélességű helyeket jelölnek ki a parkolóban?

Nem a beparkolás a probléma, de egy-egy gyorsabb ajtónyitás után előfordulhat, hogy nyoma marad és menni kell. Ilyenkor ismét keresni kell, ami még idő.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!