Az 1.9 dCi-nél 110 km/h-nál 6.-ban épphogy 2000-et forog a motor. Szerintem ez nem normális. 90 km/h-nál 6.-ban, sőt 5.-ben is csak kb. 1800-as fordulatot mutat. Ti mit gondoltok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most emiatt a nem normális csávó miatt 6 db traffipaxot raknak a városba
Kinek éri meg 1000 lóerős motort betenni egy autóba? mondjuk elmész otthonról a boltba Már szörös a gumija
Chevrolet Cruze 2011, 1.6 benzin 113LE. Az autóm fogyasztása 10 L fölött van, néha 12-t is eléri. Benne vagyok egy csoportban, ahol a márkatársak 8-9 literes fogyasztásról beszélnek, én meg munkája járni eltankolok heti 30 ezret vele. Mi lehet a baj?
Daewoo Kalos 2004 1.2Eloszor is mar regota gyanus hogy elfogy a kocsibol az olaj, utana kell tolteni. Aztan minap ahogy a tomloket neztem at talaltam par repedezettet ugy vettem eszre nemelyik eleg olajos is ott ahol nem kene. A motor jobb oldalabol indul a sargaval...
Nem a beparkolás a probléma, de egy-egy gyorsabb ajtónyitás után előfordulhat, hogy nyoma marad és menni kell. Ilyenkor ismét keresni kell, ami még idő.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!