Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyiért vesznek a magyarok...

Mennyiért vesznek a magyarok használtautót, és milyen paraméterekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóvásárlás előtt állok mert a H astrám sajnos a végét járja mindig bajok vannak vele.

4 millió ft ra gondoltam hogy annyit tudnék autóvásárlásra fordítani.

Nem tudom hogy ez kevés vagy már egy elfogadható pénz lenne.

Utazási szokásainkat nézve benzines lenne a megfelelő.

Ti mit gondoltok, 4 millióért miket lenne érdemes nézni, vagy gyűjtsek még rá?

Köszi válaszokat előre is:)

júl. 2. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Jóval több az elvártnál

Magyarok 1-2 millió közt keresik a legtöbbet.

júl. 2. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1 millió alatt is rengeteg a vásárló (lásd a kérdéseket hogy mit vegyek max 1 millióért).
júl. 2. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Vegyél F Astrát 100 ezerért, avval tovább húzod. :D

Én 4 éve vettem ennyiért, azóta megyen. :D

Legnagyobb bajom most vele, hogy 2 első lengéscsillapítót kell cserélni a f.s utak miatt.

Minél drágábban veszel, annál nagyobb szarban fogsz ülni.

júl. 3. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

De miért lényeges, hogy az átlag magyar mennyiért vesz, amikor neked adottak a saját konkrét lehetőségeid?

Egyébként szinte az összes portál átveszi a cikkeket/stasztikákat, szóval egy google keresés, ha piackutatni akarsz.

Egyébknt pedig a saját igények/keret figyelembevételével olyan modellt kell keresni, amiből futja a piaci átlag feletti állapotúra, hogy kisebb eséllyel szívj vele majd. Ha ez egy 120k romhalmaz, akkor az, ha egy 4M tucatautó, akkor az, ha meg egy 10M pár éves sportos modell, akkor meg az.

júl. 3. 07:26
 5/10 A kérdező kommentje:
És például egy KIA Ceed jó döntés lenne szerintetek?
júl. 5. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5: Alapvetően nem rossz autó, úgy általában, nyilván egy olcsó, puritán, kopogós tucatautó. Ha közlekedőedény kell, akkor jó opció lehet, a korábbiakat figyelembevéve.

Mondjuk az nem lenne mindegy, milyen évjárat, milyen motor stb.ben gondolkozol

júl. 6. 08:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Esetleg tudsz adni tippet hogy mit lenne érdemes nézni a KIA n vagy más autómárkát javasolni

Köszi

júl. 6. 11:03
 8/10 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
4 millióért már tudsz nézni lízingből éppen kikerült autókat. Az az autók 5 éves kora körül szokott lejárni (60 hónapos futamidő), így van bőven választék, sokan vesznek ennyiért autót, mert hogy ekkor kerülnek piacra ezek a járművek.
júl. 6. 15:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet.

Milyen cégeknél lehet ilyet nézni?

júl. 6. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:

#7: Én németpárti vagyok, szóval Golf-ot javasolnám első körben

#9: Ugyanúgy a hasznaltauto-n vannak ezek is, de ha elkezded kiguglizni a nagyobb lízingcégeket, van saját honlapjuk, ahol fent vannak a visszavett autók, bár azért itt megfontolandó egy dolog. Pl. a céges lízing végén először a lizíngelő cégnek szokták felajánlani megvételre az autókat, szóval ott azért az igazán jókat kimazsolázzák, és az meg nagyon lutri, hogy milyet fogsz ki. Ha egygazdás autó volt, akkor azért általában normálisan voltak használva, a szervizeket elvégzik mostmár időben, mert feltétele a lízingnek. Viszont ha egy pullcar kerül a kezedbe, annak ki lehet hajtva a bele. Jó a lízingelt autó, de nagyon meg kell nézni.

júl. 7. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Magyarok nagy része miért nem 4 évszakos gumit használ?

Nem is a gumicsere ára sok, hanem az évi kétszeri idő mikor oda kell menni és kicserélni. 4 db cseregumit is tárolni sem egyszerű aki nem családi házban lakik. Plusz 4 gumit is venni kell ami százezres tétel manapság, mert az autókereskedésben vagy csak télit vagy csak...

A magyarok is vesznek draga kocsikat? Minek?

Egyreszt honnan van valakinek 30+ millioja egy kocsira, es miert vesz olyan draga kocsit? Annyi penzbol sokkal jobb dolgokat lehetne csinalni lehet csak nekem magas ennyire az intelligenciam, de ha nekem lenne annyi penzem, vagy a duplaja, vagy a triplaja, teljesen...

A magyarok miért ilyen autómániások?

Megfigyeltem hogy az emberek többségének elsőszámú prioritás az autó. Az ismerőseim között is ez a jellemző hozzáállás. Az étkezésen spórolnak ahogy csak tudnak, csak saját márkás vagy akciós termékeket vásárolnak a boltban, az 50 forintos palackokat szigorúan gyűjteni...

Miért vezetnek lassan a magyarok?

Városban 30-40, városon kívül 70km/h. Feltart vagy 10 autót is de nem érdekli... Ha csak 1 ember lenne de rengeteg, fiatalok is. Ennyire nem tud senki vezetni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!