Egy 130 ezer Ft-os autónak mit kellene tudnia?
Ennyiért hirdetek egy autót, baja annyi van, hogy kifúl elől a kipufogó, meg az egyik ajtó nem zárható.
Amúgy minden más hibátlan rajta, műszakija nincs.
Csak rettenetesen útban van már, ha ránézek, rosszul vagyok.
És akkor jelentkeznek rá az emberek:
"Sok az átírás, a műszaki, drága a benzin, hát nem is tudom, mennyit engedek belőle, és nézegetik 1 órán keresztül, fejvakargatva)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Egy 130 ezer Ft-os autónak mit kellene tudnia?"
Hogy legyen műszakija.
Anélkül nem autó, csak egy halom fém és műanyag.

válasza:

válasza:#6
Ha nincs műszakija, akkor az az autó akármilyen állapotban van, sokkal több költséggel jár. Az új tulaj eleve csak tréleren tudja hazavinni. Ha a nevére akarja íratni, tréleren kell vinnie az eredetvizsgálatra. Ez mind plusz költség és plusz vesződség.
Az, hogy mennyi "apró hibája" van, forgalmi nélkül zsákbamacska. Még egy akkora utat sem lehet vele menni, hogy bemelegedjen a motor.
Nem véletlen, hogy eddig nem tudtad eladni.
Kapcsolódó kérdések:
adott egy Audi a4b5 1.6 adp 1996 autó. új gyertyák új légtömegmérő új ac pumpa szett. néha indul brutál kék fustel es le is all,utanna ha 60-70 tempobal huzzuk meg beindul es 4000 fordulat felett kezd el húzni. van rá esély hogy a gyújtó trafó vagy kábel?
Sziasztok! Tegnap a plusz súly és útviszonyok miatt úgy döntöttem hogy 3. fokozatban kezdek előzni. Minél hamarabb be akartam fejezni az előzést, ezért 105 -ig fel tudtam gyorsulni, és a fordulatszámmérő már 6500 -at mutatott. Amint megláttam egyből felkapcsoltam 5....
Kérlek, ne kövezzetek meg, pár hónapja lett meg a jogosítványom és az első autómról van szó. 2005-ös Seat Ibiza 1.4 16V (BKY, 75 lóerős motor) Holnap mennénk az autóval autópályára nem hosszú, kb. 2 órás útra. Sokat használom helybe az autót dolgozni járni, ezért...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!