SUZUKI vs. CITROEN?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Francia autók is tele vannak elektronikával, épp akkorát lehet azokkal is szívni mint a német társaikkal. Ennyit meg nem ér nekem a kényelem, komfort érzet.
Egy mai Suzuki is kényelmes már, nincs lemaradva fényévekkel, de megbízható is legalább.

válasza:Mi ez a sok hülyeség? A mai francia autók (főleg a citroenek) tök kommersz autók lettek, ugyanazt tudják, mint egy opel, fiat, hyundai vagy épp egy suzuki. Semmi plusz kényelmi funkció vagy elektronika nincs bennük.
2017 óta egyáltalán nem is használnak hidropneumatikus futóművet (ami amúgy nem légrugó), előtte is csak a nagyobb típusokban volt, mint a C5 vagy a C6.
Kérdező, mivel új autót veszel, menj el a szalonba, próbáld ki mindkét típust, amelyik jobban tetszik, azt vedd. A fenntartásban nem lesznek nagy különbségek. A Suzuki valószínűleg jobban tartja majd az értékét, mert a magyar nem veszi a francia autókat, mert ezeket a hülye sztereotípiákat szajkózzák majd 20 év múlva is, hogy "a francziáknak rósz a elekrónikálya".
Kapcsolódó kérdések:
1. Maximum kb 800ezer forintig. Napi 30-50km városi környezetben, illetve heti vagy kétheti szinten hétvégente 50-90km távra lenne autó. A fent említett típusokat néztük párommal. Szempont: biztonság, megbízhatóság, korrekt fogyasztás és fentarthatóság....
Napi 30 km.ebből 2x8 km autópálya. a maradék városban dugóban. külföldre , vidékre nem megyek. bírja a három henger az autópályát?
Reklámoznak valami C6 ot,jó kocsi az? van olyan megbízható mint egy SUZUKI vitara? napi 30Km megtételére kellene ,ebből 2x8 km autópálya.
Nem igazán egy kategória, de mégis? Pro és kontra vélemények?
Fiat/citroen,peugeot,renault,suzuki tényleg nehezebb eladni?
Szóval 300000 Forintért olyan autót keresek, amelynek az üléspozíciója magas, illetve a hátsó üléseket síkba lehet dönteni. Én eddig ezeket néztem, várom a javaslatokat és további ötleteket. (Tudom, hogy ezek az autók nem jó állapotúak, megbízásos alapon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!