Minden robotváltó megbízhatatlan is mind az Easytronic, meg a Smartoké vagy a többi az megbízható csak sokan a kevésbé finom váltásaik miatt nem kedvelik őket?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2010-19 között gyártotta asszem a Ford. Sokkal megbízhatatlanabb egy hidrodinamikustól, egy Vw DSGtől vagy egy Kia/Hyundai DCTtől?
A lányomnak kell, csak automatát tud vezetni, kb. 1,5 misink van rá. Tudom, hogy ezek a robotváltók nem finomak, nem gyorsak, vezettem már ilyen autót nekem tolerálhatónak tűnt. 1.3 motorral egy ilyesmi lenne: Sajnos hallottam, hogy a Smartoké és a C Corsáké...
A megbízhatósági listák végén vannak mindig.
Szóval nem egy lelakott BMW-t akarok venni, mert napi 100 km ingázásra használnám, de legyen tekintélye és ne az legyen, hogy le akarnak villogni meg letolni az útról, hanem magabiztosságot sugározva tudjak a főúton cirkálni. Mondanátok ilyen autókat amit max 2 millióból meg lehet venni?
Számomra szerfelett szimpatikus azon tulajdonságuk, hogy autópályákon és jól felfestett, jól kitáblázott országutakon egészen jól teljesítenek a többi autógyártó modelljeihez képest - automata vezetésbiztonság címszó alatt. Vagyis hiába régebbi márka, hiába...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!