Sárvédőt fényezek, a metál festék után a lakkot ha felfújtam mennyi ideig kell várni vele még végleg megköt és felszerelhető állapotba kerül?

válasza:Mi van ráírva?
Általában 1-2 óra alatt megszárad annyira hogy már nem okoz gondot ha véletlenül hozzáérsz meg ilyenek, de azért még nincs teljesen kikeményedve arra minimum 24 óra kell. Meg utána még pár napig legalább 1 hétig ne nagyon tűzze a nap órákon át, meg ne mosd le magasnyomásúval.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Érdekelne, hogy más is járt-e már hasonloképp, szinte biztos vagyok benne, hogy át lettem verve, ennyire silány minőség nem lehet új termékre. Lényeg a lényeg, hogy 2 hete rakattam fel "új" vonóhorgot, amiről most el kezdett lejönni a festék, alatta...
Nincs mód rá hogy fényezés nélkül megússza az ember egy ilyen elem javítását? Ha, teszem azt, óvatosan csinálják a műveletet? Vagy nem azon múlik?
tudom nagyon jól, hogy közel sem lehet olyan minőségű munkát csinálni vele, mint egy rendes fényezéssel, de mégis érdekelne, hogy aki tüsszenett már le spray festékkel autót és tartós is lett, milyen márkával csinálta? mielőtt valaki írná, hogy vigyem el fényezőhöz,...
Ezt a Farbex festéket ajánlották festékboltban, hogy erre jók a tulajdonságai, de a leírásában gumit, autógumit nem találok a festhető felületek között.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!