Milyen bölcső nélküli autótípusok vannak még?
Figyelt kérdés
Régi Suzuki Swiftemen nem volt bölcső, nyúlványhoz volt fogatva a lengőkar. A 2005 ös Suzukimon már van bölcső, folyton rohad csak a baj van vele. Milyen autókat tudtok amin nincs bölcső? Daewoo matiz, régi opel stb?júl. 9. 13:59
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Fiat Punto MK1, Opel Corsa B, Volkswagen Polo (6N).
Ezeknek már mindenük rohad, a vasaló swiftnek meg ha nem volt törve és javítva a kasztnia, lényegében nem is rohad...
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Jó ahogy nem lovasszekérrel akarsz közlekedni mert az nem rohad
3/3 A kérdező kommentje:
1 es köszi a választ!
júl. 13. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Ford mondeo mk4 mennyibe kerül egy új bölcső cseréje?
inkább a munkadíjra lennek kíváncsi Alkatrész 45-120 ezerig van
Mi történhet akkor, ha rozsdás az első futómű segédkeret(bölcső), és esetleg menet közben eltörik?
Úgy hallottam, hogy sok 20 év körüli autón nagyon rohad, főleg bizonyos típusokon, gondolom szokott olyan lenni néha, hogy eltörik, ilyenkor mi történik, irányíthatatlanná válik az autó?
Használt autot vásároltam kereskedötől.Ma voltam eredetiség vizsgára,és ott közölték,hogy életveszélyes közlekedni az autoval,mivel a hátsó bölcső...
A gond az hogy már költöttem az autora,és ha vissza viszem az már elvesz.Hová fordulhatok segitségért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!