Mi volt a legerősebb autó, amit valaha vezettetek?
Milyen alkalomból vezettétek? Milyen élményt nyújtott nektek?
Énnekem a legerősebb kocsi, amit vezettem (igaz nagyon rövid távon) az egyik haverom BMW 130i-je volt, ha jól emlékszem 265 lóerős. Nem vagyok nagy fanatikusa a BMW-knek, de az a sorhatos motorhang leírhatatlan, sosem tudnám megunni.
Részletes sztorikat is szívesen olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Bármelyik univerzumból. Kinek volt a legnagyobb ereje?
Gondolom pl.sok Jobbikos meg Mi Hazánkos is átszavazna a Fideszre meg a bizonytalanok is
Valótlan, fiktív példákat várok, csak gyerekes példáktól kíméljetek meg (pl. az a halott csillag, ilyen baromságra nem vagyok kíváncsi). (Mielőtt kérdezné valaki, azért írtam a kérdést ebbe a kategóriába, mert nem tudtam hova máshova kéne egy ilyen jellegű kérdést kiírni.)
Végre egy igazán ütős mezőny jött össze, mentes a másodvonalas ligák "topcsapataitól", mint a Dinamo Kijev vagy Gent tavalyról. Csak a német, spanyol, angol, francia, olasz és portugál ligák csapatai, és közülük is a legreprezentatívabb, legerősebb csapatok....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!