Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt a legerősebb autó,...

Mi volt a legerősebb autó, amit valaha vezettetek?

Figyelt kérdés

Milyen alkalomból vezettétek? Milyen élményt nyújtott nektek?

Énnekem a legerősebb kocsi, amit vezettem (igaz nagyon rövid távon) az egyik haverom BMW 130i-je volt, ha jól emlékszem 265 lóerős. Nem vagyok nagy fanatikusa a BMW-knek, de az a sorhatos motorhang leírhatatlan, sosem tudnám megunni.

Részletes sztorikat is szívesen olvasok.

júl. 17. 13:30
1 2
 11/12 anonim válasza:
55%
M5 competition 625Lóerős, az élményt úgy tudnám leirni, mintha beülnél egy vadászgépbe 🤣 a gyorsulás kegyetlen, rendesen fáj, a hangélmény csak a ráadás, az úthoz pedig úgy tapad mint egy mágnes, eddig ez volt a legnagyobb autós élmény.
júl. 17. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A kombájn az minek számít?
júl. 18. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ki a valaha volt legerősebb, leghatalmasabb szuperhős?

Bármelyik univerzumból. Kinek volt a legnagyobb ereje?

Melyik a valaha elgondolt/kitalált legerősebb fegyver, ami a legnagyobb pusztítást tudta végezni?

Valótlan, fiktív példákat várok, csak gyerekes példáktól kíméljetek meg (pl. az a halott csillag, ilyen baromságra nem vagyok kíváncsi). (Mielőtt kérdezné valaki, azért írtam a kérdést ebbe a kategóriába, mert nem tudtam hova máshova kéne egy ilyen jellegű kérdést kiírni.)

Szerintetek is talán most lett a valaha volt legerősebb nyolcaddöntős mezőny a BL-ben?

Végre egy igazán ütős mezőny jött össze, mentes a másodvonalas ligák "topcsapataitól", mint a Dinamo Kijev vagy Gent tavalyról. Csak a német, spanyol, angol, francia, olasz és portugál ligák csapatai, és közülük is a legreprezentatívabb, legerősebb csapatok....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!