Ap futómű vélemények Futóművet keresek a honda civicembe nem akarok sem gagyit de nagyon drágát sem, ezért ezt a márkát néztem ki magamnak esetleg valakinek tapasztalata vele?

válasza:Nekem kb. 6-7 éve van a kocsiban, elég rendesen le van tekerve. 2 hátsó gátlót kellett egyszer cserélni, de amúgy rendben van. Nyilván nem egy prémium kategória, de nem tudok rá rosszat mondani. Ha jól emlékszem, már azóta KW tulajdonba került, szóval nem romlott a minősége.
A forgalmiba bejegyzést ne felejtsd majd el.
Kapcsolódó kérdések:
2-3 cm eltérés van! Menet közben nem tapasztalok semmi furcsát, nem húz se ballra se jobbra, megy rendesen!(suzuki swift 1.3 2006-os)
Alfa Romeo 147,2000-től, FK HighTec Fix Futómű, -35/40mm Tapasztalatokra lennek kivancsi hogy milyen.
Kinyirná gyorsan a futómű alkatrészeit? Kérem csak olyan válaszoljon akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, és ilyen kocsi alatt volt ez a méret.
Leginkább akkor tapasztalom, amikor tolatok és úgy kanyarodok. A kereket kizárnám, mivel a téli kerékcsere előtt és után is jött ez a hang.
Sziaszatok! Van egy ültetett kocsim, és az lenne a kérdésem, hogy más is tapasztalta már, akinek ültetett a kocsija, hogy csúszós, havas úton olyan mintha menet közben csúszkálna a kocsi? Konkrétan nem csúszik meg, csak kicsit elhúz jobbra-balra. De csak olyankor,...
Úgy tűnik jóval egyszerűbb lenne autóm lengőkarját és kormányösszekötőit felújíttatni, mint újat szerezni belőle, de hallottam olyat, hogy a felújítottak nem sokáig bírják. Bármilyen tapasztalata van ennek kapcsán valakinek, szívesen olvasom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!