Melyik a kedvenc autó hirdetés aranyköpésetek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egyéb jármű kat.:
kerékpár nem dohányzó tulajdonostól eladó.

válasza:

válasza:"Sosem volt használva" - 200e kilométer futással meghirdetve.
"OT korú" - Csak éppen bontóba való állapotban.
"Frissen szervizelt" - Magyarul nagyon át kell nézni, mert rejtett hibája lehet.

válasza:szeretett autóm
megválnék tőle, de csak azért, mert újabbat vettem, egyébként fantasztikus
remélem, az új gazdája is sok örömét leli benne
Mindezek valami 15-20 kisautóra/ alsó kategóriás/ max. középkategóriás autóra, nem valami különleges vagy élményautó :D

válasza:"Az autó eladó."
Én azt is bírom, hogy sokan nem értik mit jelent az irányár. Meghirdetik irányárral, aztán telefonban közlik hogy egy fillért sem hajlandóak engedni. Még különben is örüljek, mert áron alul hirdetik (általában pont hogy nem).

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy nagyon rossz állapotban lévő Suzuki Swift 1.0GL-em, és már fogalmam sincs, mihez kezdjek vele. Az alváz szét van rohadva és konkrétan omladozik. A motorban legalább 5 éve nem volt olajcsere, így szerintem már az is haldoklik. A váltó is megadta magát: egy...
Azt mondta a telefonba, hogy ilyenkor nem szokták megújitani, ez nekem jelent majd költséget (kb 60ezer Ft), de el tudják intézni, mert egybe szokták megcsinálni az eredetvizsgával. Gondolom 2 nap alatt ezt nem tudnák elintézni, mert szombaton mennénk érte, és ha rendben van lenne is hoznánk.
Mint ha egyre kevesebb lenne belőle már és az utakon is egyre kevesebbet látni. Eléggé rozsdásodnak amiket láttam. Reális mennyi lenne árban amennyiért el is adható?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!