Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a kedvenc autó hirdetés...

Melyik a kedvenc autó hirdetés aranyköpésetek?

Figyelt kérdés
"teszi a dolgát" "foglalkozós" ilyesmikre gondolok
júl. 21. 08:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Klímát csak tölteni kell, költségmentes állapot(egy 20+ éves autónál :D)
júl. 21. 08:51
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Karbulátor, Ékfalézer, Gardán tengely és KarteLLgáz mentes.
júl. 21. 09:43
 3/25 igazadvan ***** válasza:
100%
Nem tudom, viszont a "megvigyázott" kifejezéstől üvölteni tudnék kínomban.
júl. 21. 10:07
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Egyéb jármű kat.:

kerékpár nem dohányzó tulajdonostól eladó.

júl. 21. 10:27
 5/25 anonim ***** válasza:
94%
Osztrák nem dohányzó orvos tulajdonostól
júl. 21. 10:47
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

"Sosem volt használva" - 200e kilométer futással meghirdetve.

"OT korú" - Csak éppen bontóba való állapotban.

"Frissen szervizelt" - Magyarul nagyon át kell nézni, mert rejtett hibája lehet.

júl. 21. 10:54
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

szeretett autóm

megválnék tőle, de csak azért, mert újabbat vettem, egyébként fantasztikus

remélem, az új gazdája is sok örömét leli benne

Mindezek valami 15-20 kisautóra/ alsó kategóriás/ max. középkategóriás autóra, nem valami különleges vagy élményautó :D

júl. 21. 10:56
 8/25 anonim válasza:
100%
20 éves Mazda Rozsdmentes.
júl. 21. 11:13
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Az autó eladó."

Én azt is bírom, hogy sokan nem értik mit jelent az irányár. Meghirdetik irányárral, aztán telefonban közlik hogy egy fillért sem hajlandóak engedni. Még különben is örüljek, mert áron alul hirdetik (általában pont hogy nem).

júl. 21. 11:17
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nem írnak semmit és telefonban sem igazán tudnak beszélni
júl. 21. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mit tudok kezdeni egy teljesen lepusztult Suzuki Swift 1.0GL-lel, amit már senki nem akar megvenni?

Van egy nagyon rossz állapotban lévő Suzuki Swift 1.0GL-em, és már fogalmam sincs, mihez kezdjek vele. Az alváz szét van rohadva és konkrétan omladozik. A motorban legalább 5 éve nem volt olajcsere, így szerintem már az is haldoklik. A váltó is megadta magát: egy...

Ha egy kereskedésben található használtautó hirdetésében a műszaki lejárata 2027/8, de a telefonba azt mondja a kereskedő, hogy ez augusztusban...

Azt mondta a telefonba, hogy ilyenkor nem szokták megújitani, ez nekem jelent majd költséget (kb 60ezer Ft), de el tudják intézni, mert egybe szokták megcsinálni az eredetvizsgával. Gondolom 2 nap alatt ezt nem tudnák elintézni, mert szombaton mennénk érte, és ha rendben van lenne is hoznánk.

Mennyiér lehet eladni 2025 végén egy opel astra f autót? 1 millió feletti hirdetéseknél van is kereslet ennyiért?

Mint ha egyre kevesebb lenne belőle már és az utakon is egyre kevesebbet látni. Eléggé rozsdásodnak amiket láttam. Reális mennyi lenne árban amennyiért el is adható?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!