Budapesten A1(B)kategóriás motoros jogosítványnál KRESZ vizsga előtt részt kell vennem műszaki oktatáson a Motorverzumnál. Valakinek van valami infója mit takar ez, mivel több ismerősöm is csinált motorjogsit és egyiküknek se volt ilyen?

válasza:Újabb lehúzásnak tűnik, mert ezt találtam:
Ez lényegében az az ellenőrzés, amit elindulás előtt kell ellenőrizni a motoron, és a rutinvizsgán ezzel kezdődik a vizsga. Csak, hogy ezt az oktató szokta elmondani járműkezelési órák egyikén, ott a rutinpályán, esetleg kapsz egy papírt aztán magolhatod, de ilyenről én sem hallottam, hogy ebből külön órát tartanak, pláne még Kresz vizsga előtt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos a tavasszal vásárolt autóm alja el van rozsdásodva! Emelési pont, padlólemez, küszöb… A kasztnisom a műszaki lejárata után tudja csak vállalni, sajnos addig az országban sincs! Valahol tudtok olyan helyet ahol le tudom vizsgáztatni?
Novemberben kellene műszakiztatnom az autóm, kb 8 hónapja van meg, és csak nem rég vettem észre, hogy a katalizátor helyén egy gyári dob van, talán egy katalizátor nélküli, másik piacos modellről, vagy adminisztrációs hiba volt anno honosításnál a katalizátor (a...
Hamarosan műszaki, viszont felmerült a kérdés hisz izzót is cserélnék az óracsoportban illetve az ezüst számlapot a fekete GTI-ére cserélném, amelyen 220-ig van számlálva a km, a fordulat pedig 9000-ig.
Vettem egy endurot, amin 17 colos felnik vannak. Műszakira vinném és kíváncsiságképpen rákerestem rendszám alapján. Az előző tulaj a gyári 21/18-as felnikkel műszakiztatta le, viszont nekem csak a 17-es felnik vannak meg.
Egy alfa 156-ról van szó. Egy hónapig állt, a nyestriasztó pedig leszívta az aksit. Fel lett töltve, viszont nem akar indulni. Teker, de nem indul be. Próbáltam sebességben, üresben, indítókábellel, de semmi. Kb két hét múlva akartam volna futómű miatt szerelőhöz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!