A2-es jogsit hol érdemes elkezdeni Debrecenben?
Sziasztok! Debrecenben szeretném elkezdeni az A2-es jogosítványt. Melyik iskolákat ajánljátok? Tekintve, hogy nincs más egyéb jogosítványom és nem vagyok debreceni, fontos lenne, ha az adott iskoláknál a tanpályák helyét is megemlítenétek nekem.
Köszi, ha egy válasszal segítesz! :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
fél éve cseréltettem gyertyákat, belevalót, eltelt 6 hónap és 3000 km megint rángat megtorpan a motor, kihagy egy hengerben az égés. Ma azt mondták tönkre vannak menve a gyertyák (3000 km alatt iridiumos szinte lehetetlen). Kérdezte a szerelő volt e hengerfejezve mert...
2019es Kawasaki zx6r és Yamaha r6 között variálok A rugóstaghoz, és teleszkóphoz már nem értek, és nem is merném babrálni láttam videón hogy speciális préselővel nyomják össze hogy szét tudják szerelni, láncszett cseréjét el tudnám végezni, videó alapján. Az a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!