Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ciki a magyar férfiaknak...

Miért ciki a magyar férfiaknak a kis autó?

Figyelt kérdés
Mintha itt Kelet-Európában, meg a Balkánon ciki lenne kis autót vezetni férfiként. Panaszkodnak, hogy nem férnek el kényelmesen a parkolókban, de azért minél nagyobb autó kell, mert az a férfias, az mutat valamit. Legtöbb ember egymaga ül az autóban, de mégis akkorának kell lennie, hogy Julcsi észrevegye a buszmegállóban. Érdekes, hogy Olaszországban a dzsigoló be mer ülni kisebb autóba is, például a Fiat 500 eléggé elterjedt. Itt meg fekete legyen az autó, meg nagy, meg feketébe kell beöltözni mellé, mert akkor biztosan azt hiszik, hogy a Los Zetasnak vagyunk a főnöke, meg mit tudom én. Érdekesek sokan.

aug. 15. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Ki bántott?

Érdekes, hogy a megélhetési anyukák is SUV-val hordják egy szem pröntyőkéjüket oviba Fiat 500 helyett, nem?

A Balkánon vagyunk, itt tartunk nemtől, kortól függetlenül, hogy a többség ilyen egyszerűen gondolkozik státuszról és szimbólumokról

aug. 15. 21:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem bántottak, hanem sokak gondolkodása fájdalmas számomra. Fizikai kínt érzek az ostoba emberektől.
aug. 15. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. 30+-os nincs 4 méter hosszú a szaladgálósom.

Nem néz le vele senki, imádják.

aug. 15. 21:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
ignis szel járok 55ff. ez a legjobb autó a világon!
aug. 15. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Biztos szét leszek savazva, de szerintem minél batárabb az autó, annál esélyesebb, hogy egy kisebbségi komplexusos 170- centis pasi ül benne. Főleg ezeknél a SUV-oknál meg a km-es kombi BMW-knél, Passatoknál.
aug. 15. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
17%

#2: Ja hogy irigység :)

Azért ostoba valaki, mert nagyobb autója van mint neked?

aug. 15. 22:45
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
A kulcs a mikropénisz. :)
aug. 15. 22:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Férfiaknak egyáltalán nem ciki. Sőt, egészen nagy tábora van a kisautóknak, én is szeretem őket. Szimplán az igények miatt nem vennék, bár egyszer hobbi célra lehet veszek egyet.

Akiknek ciki, azok kisfiúk, kortól függetlenül. Férfinak semmiképpen sem nevezhetők. Ebben pedig így benne is van a válasz: azért, mert mentálisan gyerekek. Egy gyerek nem sűrűn gondolkodik értelmesen.

aug. 16. 09:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Na én most vettem magamnak egy Twingo-t, itt vidéken mindenkinek bmw, audi, vw, mercedes.....

Ha meglátnak egy ilyen kis fityfiritty autót,valamiért előjön belőlük az állat, a majd én megmutatom.

Kisebbrendűségi komplexus.

Kérdés, meddig fogom bírni ezeket. :(

aug. 16. 09:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 engem a hasonló méretű géppel azért nem próbálnak letolni, mert elég dinamikusan haladok. sőt, többnyire én vagyok a legfürgébb.
aug. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem kellek a magyar férfiaknak? Mit tudok csinálni?

Havonta egyszer elmegyek külföldre úgymond a női testi-lelki igényeim kielégíteni. Nagyjából érkezést követő 3-4 órán belül találok egy férfit, aki nem csak nagyon helyes, nyitott az ismerkedésre, de még udvarias is. 2-3 napot maradok, általában elmegyünk...

Magyarországon azért ilyen nehéz a férfiaknak társat találni, mert Európában egyedül a magyar kormány van ilyen jóban Kínával ahonnan a férfitöbblet jön?

Rengeteg kínai van már az országban, de csak férfiakat szoktam látni. Azt lehet mondani hogy a kínai férfitöbblet egy része nálunk csapódik le.

A 170 centis férfiaknak el lehet felejteni a magyar nőket? Világ színvonalban mégis nagyon sikeresek lehetnek a nőknél?

Magyarországon az átlagmagasság ugyan Európa alsó harmadába tartozik, de világ színvonalban viszont a felső 10%. A föld népességének legnagyobb részében a férfi átlagmagasság 170 centi vagy az alatt van, vannak olyan országok is ahol 155-158 centi a férfi(!)...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!