Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B) Melyik autómárka illik...

B) Melyik autómárka illik hozzá (kép) a legjobban?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 18. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Polski fiat 126🤣🤣🤣🤣🤣
aug. 18. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ! Mit vár el az autótól? Közlekedni akar vele az albi és az egyetem között vagy el akarja veszteni a szüzességét?
aug. 18. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ignis/Fabia/Cordoba.
aug. 18. 15:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Octavia 1.5 TSI kombi ?
aug. 18. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Ennek mi értelme van?

Bár azt megmutatja hogy hány IQ-d van kérdező.

aug. 19. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Szerencsére vannak, akik értik. Te sajnos nem tartozol közéjük. Ez megmutatja az IQ-dat és az EQ-dat is.
aug. 19. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha az mutatja az IQ-t, hogy mennyire tud valaki egy AI(?) fotó alapján előítéletes lenni, akkor nem a kérdező IQ-já kell számonkérni szerintem...
aug. 19. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Tesla

Amúgy nekem sem világos a kérdés. Az hogy ki mivel foglalkozik, meghatározza hogy milyen autója lehet? Hol van az előírva, hogy pl. egy történelemtanár, vagy egy fizikus milyen autómárkát vehet?

aug. 24. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Amit odagenerálsz neki éjájjal.
szept. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Az alábbi autómárkák közül melyik érné meg a legjobban fenntarthatóság, alkatrész árak, fogyasztás szempontjából? Kb 5-600 ezer ft-ig.

Használtan! Volkswagen, Ford, Opel, Volvo A típus most nem kérdés, inkább általánosságban a márkáról szeretnék tapasztalatokat, véleményeket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!