2/9 anonim 

válasza:

válasza:Attól függ! Mit vár el az autótól? Közlekedni akar vele az albi és az egyetem között vagy el akarja veszteni a szüzességét?
4/9 A kérdező kommentje:
Octavia 1.5 TSI kombi ?
aug. 18. 17:29
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Ennek mi értelme van?
Bár azt megmutatja hogy hány IQ-d van kérdező.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Szerencsére vannak, akik értik. Te sajnos nem tartozol közéjük. Ez megmutatja az IQ-dat és az EQ-dat is.
aug. 19. 09:15
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha az mutatja az IQ-t, hogy mennyire tud valaki egy AI(?) fotó alapján előítéletes lenni, akkor nem a kérdező IQ-já kell számonkérni szerintem...
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Tesla
Amúgy nekem sem világos a kérdés. Az hogy ki mivel foglalkozik, meghatározza hogy milyen autója lehet? Hol van az előírva, hogy pl. egy történelemtanár, vagy egy fizikus milyen autómárkát vehet?
Kapcsolódó kérdések:
Az alábbi autómárkák közül melyik érné meg a legjobban fenntarthatóság, alkatrész árak, fogyasztás szempontjából? Kb 5-600 ezer ft-ig.
Használtan! Volkswagen, Ford, Opel, Volvo A típus most nem kérdés, inkább általánosságban a márkáról szeretnék tapasztalatokat, véleményeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!