Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható autó az Audi A4 B8...

Megbízható autó az Audi A4 B8 2.0 PD TDI DPF motorral? Vegyek ilyet?

Figyelt kérdés

szept. 1. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még hányszor fogod megkérdezni? Az isten szerelmére, vedd már meg, ezt, egy 1.9est, vagy egy (nem)) fekete Volvót, mindegy melyiket, mind jó, vedd meg kérlek 🤣
szept. 1. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Tévedés. Egyetlen kérdést nem írtam ki a B8-as Audiról.
szept. 2. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig egyszer már írtad, én meg válaszoltam is, hogy a B8 nem is létezett PD-vel, abba már CR motor volt!
szept. 2. 16:03
 4/6 Anonymuska ***** válasza:
Egy Suzuki swift biztosan kevesebb meglepetést tartogat
szept. 5. 08:15
 5/6 A kérdező kommentje:

B7-ről írtam kérdést, meggondoltam magam, hogy inkább B8-at vennék.

De én csak prémiumba ülök bele, Suzukiba nem.

szept. 5. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Audi nem egyenlő a megbizhatosággal.
szept. 6. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

A 2013/11 hónapban gyártott Audi a4 b8.5 nél már kicsivel jobb Bosch CP4 es nagynyomású pumpa van?

120 le motor cjcc a motorkód asszem. Ebbe azt mondták már van elfordulás elleni védelem és nem nyomja tele fémreszelékkel a motort.

Audi A4 B8 váltókar remegés?

Van egy B8-as A4-esem 2.0 Tdi manuális a probléma az hogy remeg a váltó menet közben és mostmár indulásnál is beremeg kicsit az autó mi lehet a probléma? Olvastam véleményeket és másnak is felmerült ez a gond, hiába cserélt lendkerék/kuplungot és motortartóbakot ugyanúgy csinálta.

Audi a4 b8 (2008) hogyan kell a panoráma tetőt teljesen kinyitni?

Mert csak buktatni tudom! Hiába nyomkodom meg tekergetem a gombot!!

Audi a4 b8 (2008) auto fényszoró pontosan mit csinál?

Csak mert nálam nem váltogatja magátol hogy hogyan világítson! Vagy ennél az autónal pontosan mit csinál ez a funkció?

Audi A4 B8 2008. 2.0crtdi. Manuális CAGB motorkód. 136 le 100kw. Kompatibilis hozza a CAGA, CAGC motorok is?

Sokan mondjak hogy “ ugyan az “ csak a lóerő több es a teljesítmény is. Tehát a jó lehet bele? Ha nem miért nem? Ha igen miért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!