Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A hahun be lehet beállítani,...

A hahun be lehet beállítani, hogy a később feladott hirdetéseket hozza először? Illetve azt, hogy a magánszemély hirdetésére vagyok kiváncsi elsősorban?

Figyelt kérdés
Főleg magánembertől szeretnék autót venni. Elegem van belölle, hogy minden alkalommal végig kell lapoznom a több hónapja feladott kereskedők általi hirdetéseket is.
szept. 1. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos nem, sehogy.
szept. 1. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Állíts be hirdetés figyelőt.
szept. 1. 14:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Néztem ezt a mentett keresés dolgot, de ott meg nem lehet beállitani régiót.
szept. 1. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:

"Részletes keresés" -> "További keresési feltételek"

Ha itt beállítod a "Földrajzi hely" mezőnél milyen körzetben keresel és úgy keresel rá (jobb oldalt: "Keresés"), akkor utána bal oldalt a "Keresés mentése" gombbal be lehet tenni a figyelőbe és megjegyzi a régiót is.

Utána a "Fiókom" -> "Mentett keresések" oldalon bekapcsolod a figyelőt, ebben az esetben naponta emailt is küld ezekről a hirdetésekről (ha volt új hirdetés).

Egyébként ha konkrét típust keresel konkrét árkategóriában régió nélkül, akkor az sem lesz átláthatatlanul hosszú. Amikor én kerestem autót, akkor egy tucat figyelőt hoztam létre és naponta kb. 5-10 új hirdetés volt csak a márkákon belül. Azoknak 90%-a törölt és újra feltett hirdetés. A legalját érdemes kiszűrni (pár százezer Ft.-os hirdetések), mert a hirdetések tömkelege ott jelenik meg.

szept. 1. 21:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszod, megcsináltam, remélhetőleg fognak e-mailt küldeni akkor. Nem kell beállítanom, hogy milyen tipust keresek, lassan beérem bármivel. A gond, hogy jobban elárasztották a kereskedők az országot, hogy pl. ennyi lókupec se volt összesen anno mint jelenleg a kereskedők..... :(
szept. 2. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam beállítani ilyent, de nem küld e-mailt.
szept. 2. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Naponta egyszer küld emailt, de be kell kapcsolni az említett oldalon mentés után. Van, hogy a spamben landol, de freemailnél volt olyan, hogy meg sem érkezett (ez az email szolgáltatót minősíti, nem a hahu-t).
szept. 2. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Be kell állítani hogy push üzenetet küldjön az alkalmazás telefonon,az jól működik
szept. 2. 17:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezidáig nem küldött egy e-mailt se!! Pedig iztos volt új hirdetés azóta.... Lehet csak az a cél, hogy regisztráljon az ember??????????
szept. 2. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Csak ingatlanosok hirdetéseit látom. Magánszemélyek nem akarnak eladni lakást?

Éppen lakásvásárlásban vagyok Budapesten, de amikor felmegyek ingatlan.com-ra csak olyan lakásokat látok, amiket az ingatlanosok hirdetnek. Mi ennek az oka? Magánszemélyek nem is akarnak eladni lakást? Vagy ennyire pangana a piac? Miért akarja mindenki az ingatlanos...

Hogyan érdemes bitcoint vennem, automatából?

Miért nem találok a neten magánszemélyektől hirdetéseket, hogy bitcoint adnának-vennének? Sokkal jobban járna bárki, ha nem hatalmas árréssel vagy kezeleési költséggel adna-venne, nem?

Hol találok nagy tételben ügynök/ügynökiroda nélküli ingatlan hirdetéseket?

Sziasztok! A "hócipőm" kivan a mocs**s tudjuk milyen fajta ingatlan-csencselő piszkos népséggel, és szeretném megkérdezni a tapasztaltabbakat, hogy mely ingatlanos weboldalak mentesek a söpredéktől, és kizárólag magánhirdetéseket tartalmaz. Mert én nem a söpredéktől,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!