Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti ott mernétek hagyni az...

Ti ott mernétek hagyni az autótokat egy szervízben, ami egy faluban, az erdő szélén van és nincs weboldaluk, csak egy néhány követős FB oldaluk?

Figyelt kérdés
Egy szerelő volt ott, az se szerelő ruhában volt.
szept. 1. 15:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Ismeretlenül, ajánlás nélkül biztosan nem.
szept. 1. 15:24
 2/20 A kérdező kommentje:
Ajánlotta egy nagyon kedves ismerősöm.
szept. 1. 15:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Egy szerelő smerősöm ajánlotta.
szept. 1. 15:45
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Akkor igen
szept. 1. 15:58
 5/20 A kérdező kommentje:
Ezzel nyugatatom magam. Elég felkapott autószerelő ismerős. Nála akartam csináltatni az autómat, de neki túl sokára lett volna időpontja. Megkerdeztem, hogy hogy taud-e ajánlani valakit, aki megbízható és jól dolgozik és igy ajanlotta ezt az erdő széli műhelyet
szept. 1. 16:14
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Mit kell rajta csinálni? Ha rutin műtét az egy dolog, ha valami hatalmas munka akkor megvárnám az ismerőst.
szept. 1. 16:20
 7/20 igazadvan ***** válasza:
69%
Ott, ha ajánlották. A város szélén olcsóbb a telephely és jó eséllyel több autó is elfér. A szerelőruha nem garancia semmire. Én egy gumiszervíz elnevezésű helyre jártam régebben, egyenruhás szerelők, kis iroda csini titkárnővel. Be akarták adni, hogy csörögni fog a vezérműlánc az autóban pár hónap múlva, aztán kiderült nem is láncos. Kétszer is előfordult, hogy téli/nyári gumicsere után száz fölött szitált a kormány, na a gumiszervizesek annyira nem voltak képesek, hogy centírozzanak gumicsere után.
szept. 1. 18:04
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
CentRiroz lesz az.
szept. 1. 18:28
 9/20 igazadvan ***** válasza:
24%
*centríroz, oké, látom
szept. 1. 19:09
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Régebben senkinek nem volt még csak facse oldala sem, mivel nem volt net sem.
szept. 1. 19:52
1 2

További kérdések:

Egy kb 8 éves Suzuki Vitara milyen anyagi helyzetről tanúskodik?

Ha mondjuk a vezetője egy 25-30 év körüli ember, milyen anyagi helyzetben lehet, mire következtetnétek az autójából?

Mitől lesz fekete színű a gázolaj az üzemanyagtankban?

Víztől, vagy a tank belső falának elrozsdásodásától (amit szintén víz idézett elő), vagy valami egyéb beöntött anyagtól, pl valamiféle paraffintól?

Rendelt már valaki itt az Autodoc-tól?

Dank meines Freundes ist mir eine wichtige Sache klar geworden. Wenn man einen Mercedes-Benz der E-Klasse fährt, achtet man unweigerlich genauer auf Ersatzteile und deren Qualität. Deshalb weiß ich ganz sicher, dass billige Teile definitiv nicht funktionieren. Wenn...

Az új autókat miért nem csinálják meg hangosabbra?

Sokkal jobban szerettem a régi dízelek kerregő hangját, mint amai autók suhogását.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!