Gépjármű javító szerelő milyen könyvet ajánlanátok?

válasza:Nagyra értékelem az eltökéltségedet, de lehet hogy jobban jársz, ha beiratkozol egy OKJ tanfolyamra, mert azért alapesetben ez egy több évig oktatott szakma.
Autodidaktra módon is elsajátítható, mint annyi más dolog, de alapok nélkül könnyen belefuthatsz, hogy neked mást jelent ami a könyvben le van írva, mint valójában.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gondolom 15 év alatt csak elkopott a kulcs és emiatt nem tudom már egy hete beindítani az autót. Bekapcsolt a kormányzár is. Ha megkapom a pótkulcsot a jövő héten a rokonomtól, akkor azzal majd lehet el fog fordulni a zár, vagy a maga a zárbetét tönkremehetett? Már...
Ezekben dolgoztam. Angol alapfok felé haladok. Önképzésre nyitott vagyok. Bármilyen munkát vállalnék. Vannak elképzeléseim, de kíváncsi lennék mások véleményére. ( Nincsenek kapcsolataim, társadalomtól elszigetelve élek.) Köszönöm
Ennyire vonzó lenne az az útszakasz? Talán ilyen jó a fekvése annak a területnek, hogy sokan oda költöztették a vállalkozásukat? Esetleg szimplán csak túlgondolom és semmi különös nincs ebben?
Tudom, hogy most technikum a neve, de olyan kacifántos nevek vannak és mindenféle járműves, hajtástechika, mechatronika van a tanfolyamok nevében, hogy belezavarodok.. a sima autószerelő, aki foglalkozik olajcserével, javításokkal, kipufogóval, stb., szóval aki...
Tudományosan legyetek kedvesek alátámasztani! Illetve az lehet-e probléma hogy ha úgy ráz meg a gyújtó kábel, hogy jobb kezem a gyújtókábelen bal kezem meg autó karosszérián (test), tehát áramkört alkot....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!