Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell külföldről autót...

Hogyan kell külföldről autót behozni saját célra?

Figyelt kérdés

Keresek egy autót, amiből viszont itthon, adott felszereltség mellett nagyon gyér a választék. Ami van, vagy törött vagy más baja van.

Arra gondoltam, keresnék külföldön és behozatnám. Namost, ennek a mikéntjét nem tudom.

Hogy szokták ezt elkezdeni, intézni? Az biztos, hogy én személyesen nem tudok kimenni.

Amúgy egy mezei átlagautó, ami itthon úgy 3-4 milka használtan, kint némileg olcsóbb.

szept. 2. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keresel egy neppert, aki ezzel foglalkozik
szept. 2. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Felveszed a kapcsolatot az eladóval, megbeszélitek amit kell, utána vagy ráküldesz egy helyszíni átvizsgálót vagy nem, ha kell az autó akkor felbérelsz egy trélerest és hazahozza.
szept. 2. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A "kint némileg olcsó"-ra rájön egy csomó regisztrációs díj, ügyintézési díj stb. Ezekről jobb előre tájékozódni, hiába álom-autónak tűnik, de ezek az összegek szépen összeadódnak.
szept. 2. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsődleges célpont a mobile.de .

Legtöbb kereskedő beszél angolul is vagy le levelezed.

Küldesz előleget és küldesz egy trailert érte kb ennyi.Ha trailer hozzá kint nem kell fizetni semmit csak az autó árát.Ha lábon kb 200 euró egy piros export rendszám

Ha van rajta műszaki te is kimehetsz és lábon hazahozod.

szept. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Autót hogy szoktak az emberek behozni saját részre külföldről?

Csak angol nyelvtudással, kis tőkével hogy lehet értelmesen behozni egy autót? Tekintve hogy kint se biztos olyan hej de jó állapotban lenne a kinézett modell, mintha itthonról vennénk, és kb. ugyanannyira jönne ki árban a végén, mire üzembe lenne helyezve. Főleg...

Külföldről hogy éri meg behozni egy autót?

Saját lábon (ideiglenes rendszámmal) vagy trélerrel?

Külföldről behozni autót saját célra?

Van olyan cég Magyarországon ,akit ha megbízok ,hozzon be nekem 1 autót amit kinezek? Pl Németországból ?

Megéri még külföldről autót behozni saját célra?

Megéri kimenni 2 embernek? Egyik jól ért az autókhoz, a másik sem h.ye hozzá. És vinni egy harmadik embert aki nyelvet beszél (Őt megfizetni, esetleg ismerős körből keresve).

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!