Hogyan kell külföldről autót behozni saját célra?
Keresek egy autót, amiből viszont itthon, adott felszereltség mellett nagyon gyér a választék. Ami van, vagy törött vagy más baja van.
Arra gondoltam, keresnék külföldön és behozatnám. Namost, ennek a mikéntjét nem tudom.
Hogy szokták ezt elkezdeni, intézni? Az biztos, hogy én személyesen nem tudok kimenni.
Amúgy egy mezei átlagautó, ami itthon úgy 3-4 milka használtan, kint némileg olcsóbb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elsődleges célpont a mobile.de .
Legtöbb kereskedő beszél angolul is vagy le levelezed.
Küldesz előleget és küldesz egy trailert érte kb ennyi.Ha trailer hozzá kint nem kell fizetni semmit csak az autó árát.Ha lábon kb 200 euró egy piros export rendszám
Ha van rajta műszaki te is kimehetsz és lábon hazahozod.
Kapcsolódó kérdések:
Csak angol nyelvtudással, kis tőkével hogy lehet értelmesen behozni egy autót? Tekintve hogy kint se biztos olyan hej de jó állapotban lenne a kinézett modell, mintha itthonról vennénk, és kb. ugyanannyira jönne ki árban a végén, mire üzembe lenne helyezve. Főleg...
Saját lábon (ideiglenes rendszámmal) vagy trélerrel?
Van olyan cég Magyarországon ,akit ha megbízok ,hozzon be nekem 1 autót amit kinezek? Pl Németországból ?
Megéri kimenni 2 embernek? Egyik jól ért az autókhoz, a másik sem h.ye hozzá. És vinni egy harmadik embert aki nyelvet beszél (Őt megfizetni, esetleg ismerős körből keresve).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!