Egyes és kettes swift generátorai ugyanazok? képeken nézegettem, hogy a csati ugyanaz, meg amelyiknek a hátsó részén van egy takaró lemez, az ránézésre is ugyanaz, de általánosságban kompatibilesek a generátoraik egymással?

válasza:

válasza:Ez az egyes swift. Biztos erre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Gondolom terepváltó miatt kasztni vágós, de első sorban az lenne a kérdés, hogy a bölcsőt át lehet-e rakni, vagy Niva váznyúlványok is kellenek?
A 1,5 éve vásárolt autómba szeretnék utánönteni, de nem tudom milyen típus van benne, a színe zöld. A blokk alumínium, de nem tudom, hogy vehetek-e bármilyen típust hozzá ami színben egyezik. Szerintetek lehet belőle baj, ha 1 litert hozzáöntök egy valószínűleg másik...
Az indítóakkumulátor tud áramot felvenni a meghajtó akkumulátorból?
Egy Dacia Loganról van szó Renault motorral, a gyári fagyálló típusa Glaceol Rx type D. Sajnos ilyet nem találtam (netről nem szeretnék rendelni, mert drágább a szállítás, mint maga a termék). Vettem egy másik gyártótól, ami szintén type D, sárga színű, de az Rx nem...
Az autómban Varta D24 12V 60Ah 540A akkumulátor van. Nem indul a kocsi, szeretném kideríteni, hogy aksi baja van-e. Van egy kölcsönkapott járművem, annak az aksija Varta D21 12V 61Ah 600A, nem pont ugyanolyan. Ha beletenném ezt az aksit az autómba kipróbálni, hogy...
Ezt azért kérdezem, mert nem pont egymással vannak szemben a kanyar miatt. A jobbkéz-szabály meg a kanyarodás szabálya között vannak valahol.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!