Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyes és kettes swift generáto...

Egyes és kettes swift generátorai ugyanazok? képeken nézegettem, hogy a csati ugyanaz, meg amelyiknek a hátsó részén van egy takaró lemez, az ránézésre is ugyanaz, de általánosságban kompatibilesek a generátoraik egymással?

Figyelt kérdés
szept. 2. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyes és kettes alatt a nálunk megszokott régi és a vasalót érted, akkor nem, teljesen más, ha viszont az igazi egyes lt érted (83-89 között gyártottat) akkor lehet átfedés max némi faragással de motor függő.
szept. 2. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez az egyes swift. Biztos erre gondolsz?

szept. 2. 14:50
 3/4 A kérdező kommentje:
kettes, hármasra gondoltam bocsi
szept. 2. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Röviden nem.
szept. 3. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Tudom hogy nem plug'n'play, és nem feltétlenül kompatibilis a kettő egymással, de elméleti síkon kivitelezhető lenne egy kombi ladába (2104) Niva...

Gondolom terepváltó miatt kasztni vágós, de első sorban az lenne a kérdés, hogy a bölcsőt át lehet-e rakni, vagy Niva váznyúlványok is kellenek?

Hűtőfolyadék típusokat szabad egymással keverni?

A 1,5 éve vásárolt autómba szeretnék utánönteni, de nem tudom milyen típus van benne, a színe zöld. A blokk alumínium, de nem tudom, hogy vehetek-e bármilyen típust hozzá ami színben egyezik. Szerintetek lehet belőle baj, ha 1 litert hozzáöntök egy valószínűleg másik...

A következő két fagyálló kompatibilis egymással?

Egy Dacia Loganról van szó Renault motorral, a gyári fagyálló típusa Glaceol Rx type D. Sajnos ilyet nem találtam (netről nem szeretnék rendelni, mert drágább a szállítás, mint maga a termék). Vettem egy másik gyártótól, ami szintén type D, sárga színű, de az Rx nem...

Ez a két akkumulátor helyettesíthető egymással?

Az autómban Varta D24 12V 60Ah 540A akkumulátor van. Nem indul a kocsi, szeretném kideríteni, hogy aksi baja van-e. Van egy kölcsönkapott járművem, annak az aksija Varta D21 12V 61Ah 600A, nem pont ugyanolyan. Ha beletenném ezt az aksit az autómba kipróbálni, hogy...

Hogyha két autó találkozik egymással egy kanyarban és az egyik jobbra a másik balra kanyarodna, akkor is a jobbra kanyarodónak van elsőbbsége?

Ezt azért kérdezem, mert nem pont egymással vannak szemben a kanyar miatt. A jobbkéz-szabály meg a kanyarodás szabálya között vannak valahol.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!