Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a 3 swiftben?

Mi a különbség a 3 swiftben?

Figyelt kérdés
Van ugye a sima, a sedán meg a 3 ajtós. Mi a különbség, melyiket éri meg venni legjobban? Illetve sedanból láttam már 1.6osat, simából is van? Az 1.6os miben jobb az 1.3asnál?
2014. máj. 6. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A kasztni tetszetősége egyénenként változik. Van aki a sedant szereti, van aki az ötajtósat. Az 1.6-os motor 90 lóerő. Az 1.3-as csak 68 lóerő. Az utolsó gyártási évben, 2003 ban az 1.3-asokat szerelték 16 szelepes motorral, azok 84 lóerősek.
2014. máj. 6. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az 1.6 szedán tűnik a legmegfelelőbbnek. Az a motor a legnyomatékosabb közöttük.
2014. máj. 6. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

https://www.youtube.com/watch?v=KqJ8E795iN0

https://www.youtube.com/watch?v=DT6mFeycPGs

esetleg ez a 2 rész tud neked kis segítséget nyújtani :)

2014. máj. 6. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Arany középút viszont az 1.3 16 szelepes, már ami a teljesítmény-fogyasztást illeti.
2014. máj. 7. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:

A külsőleg tuningolt swiftet én nem vittem volna be a totalcar műsorba, nem vetettem volna a farkasok elé. Szegény tulajt ott égették, alig jutott szóhoz.

Pedig az a fekete optikai tuningos még jól is sikerült volna, csak néhány gagyi részletet kellene rajta kicsit komolyabbra cserélni. Tudom, azóta már ki tudja, mi lett vele.

2014. máj. 7. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Számomra a legideálisabb egy 1.3-as Sedan, 8 szelepes, 68LE-s motorral.

Sokan elfelejtik, hogy a 16 szelepes motort pörgetni kell, hogy megjöjjön az ereje. Alacsonyabb fordulatszám tartományban a 8 szelepesnek több ereje van, gazdaságos vezetéshez jobban illik. Számomra pedig egy ilyen autónál ez a fontos, nem pedig az, hogy hány LE.

Ami a kasztnikat illeti, a Sedan-nak nagyobb a csomagtere, igaz a nyílása kisebb. E mellé pedig a hátsó futóműnél van stabilizátor, ami a kanyarokban sokat tud segíteni, stabilabb a kocsi. Ez csak sedan-nál van, csapott hátú verziónál csak a GTI-ben.

2014. máj. 7. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!